|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Problem z kostiumem
Mam taki kostium, widać na zdjęciu, więc nie będę opisywać.
![]() Ma już swoje lata i pewnie zaraz się okaże, że nieładny i niemodny... Ale ja go lubię, zwłaszcza, że kamizelka nadal wygląda elegancko, bo chodziłam w niej rzadziej niż w spodniach. Dlatego spodnie lekko zmieniły kolor, a kamizelka nie... Zastanawiam się, do jakich innych spodni mogłabym nosić kamizelkę i jakie bluzki do niej pasują. Od razu uprzedzam, że odpadają legginsy, nie zamierzam też jej nosić jako sukienki. Bo takie pomysły mogłyby się pojawić. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Problem z kostiumem
myślę ,że będą do niej pasować zwykłe czarne rurki albo białe-bardziej na wakacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Do dżinsów się nada
![]()
![]() |
#4 |
amor vincit omnia
|
ciemne rurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzięki! W sumie szary kolor jest dość uniwersalny, więc powiedzmy, że ciemne dżinsy pasują. Ale tego nie nosi się na gołe ciało. Zastanawiam się nad krojem bluzki. Z kołnierzykiem czy bez... Jakoś niczego tu nie widzę... Kiedyś nosiłam ją do białej bluzki, ale wtedy miała taki odświętny charakter. Na co dzień nie pasuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hmm kamizelka jeansy koniecznie rurki albo proste nogawki, kamizelka jest dość szeroka więc żadne dzwony nie wchodzą w grę, białe spodnie/czarne, jest dość długa myślałam że może coś pokombinować z paskiem do niej ale jak to będzie wyglądać z guzikami to nie wiem.
Spodnie można nosić do różnych bluzek, są elegancki i będą dobrze się prezentowały z koszulowymi bluzkami jak z czymś "zwiewnym". Nie wiem jaki to materiał i też jaka jest Twoja/Pani budowa itp trzeba się pobawić z tym, ubrać spodnie i wybrać się na zakupy i dopasować coś fajnego ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dzięki, ktoś się wreszcie zlitował.
![]() Powiem tak. W rurkach nie chodzę, ale w dzwonach też nie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ja jeżeli widzę na szafie coś, co mi się nie podoba, to przeważnie się nie wypowiadam - każdy ma inny gust
![]() ![]() ![]() ![]() proszę, nie rób sobie krzywdy - i nie noś jej - tyle teraz w sklepach ładnych, modnych i tanich ciuszków, ze ubrać się na czasie to nie problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Dzięki za wypowiedź, oczywiście każdy ma swój gust i dlatego będę w niej chodzić.
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
dodam swoje 3 grosze i powiem że jak byłam ostatnio na rundce po sklepach typu h&m to znalazłam takie ciuchy jakie moja mama wywaliła już z szafy dawno i jeszcze ile one kosztują.. czy jest coś modne czy nie to się można spierać przy rurkach czy dzwonach a te rzeczy wydają mi się uniwersalne. No i właścicielka nie ma 16 lat żeby chodzić super mega modniarsko..
tak często się mówi że ważne to mieć swój styl..
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
tak często się mówi że ważne to mieć swój styl..[/QUOTE]
Otóż to!!!a myszka197 chyba tego nie rozumie;]
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Spróbuj wrzucić zdjęcie sylwetki w kostiumie - będzie nam łatwiej ocenić jak się układa, etc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dobrze się układa. No, może zdziebko pogrubia... Ale poza tym wygląda ładnie. ![]()
1. Nie założę czegoś, co mi się nie podoba, tylko dlatego, że jest modne. 2. Nie zrezygnuję z czegoś, co lubię, tylko dlatego, że jest niemodne. 3. Ubranie ma być czyste, przyzwoite, dostosowane do temperatury i okoliczności oraz zgrane kolorystycznie i stylistycznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.