![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Sierpień: Eisenberg Back to Paris, Lanvin Rumeur, meteorki, róże Dior i Guerlain
nieaktualne
Witam w sierpniu ![]() Szukam głównie perfum , koralowego różu, oraz silniczków i innych elementów z Lego Technic , a mam do wymiany -Nina Ricci, Les Belles, Delice d'epices?!..ok.12-13/30 ml. - Lanvin Rumeur edp 15/30 ml - Si Lolita ok. 17/30 ml - J'ose Jose Eisenberg - końcówka odlewki ok.1 ,5-2 m - Guerlain, Russian Doll, Liquid Blush (Płynny róż)- 15 ml , cuuudny róż - ubytek nie większy niż 10-15 % - Róż Diora Diorblush 629 Rose lucky Lucky Pink 7,5 g,ubytek ok.5-7%,bez pędzelka - Lakier do paznokci - MAVALA 58 Zanzibar 5 ml ubytek ok.5 % - ZENDEROWSKI - PRACA MAGISTERSKA- Jak pisać i obronić. 2007 stan idealny [/CENTER] Wymienione: Jose Eisenberg Back to Paris -edt 26/30 - wymienione Kelly Caleche Hermas EDP ok.3,5-4/15 ml-nie ma Odsypka meteorków na zdjęciu -Pink Fresh i Winter Radiance - aż 25 cudnie pachnących kulek. - nie ma[/COLOR] Róż/rozświetlacz YSL Touche Blush, Fard a Joues 16 2,3 g. ubytek 10% - nie ma FOTKA METEORKÓW I RÓŻU DIORA - https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1310408115 FOTKA RÓŻE DIOR i YSL https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1309354198 Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj! Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2011-09-05 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpień: Eisenberg Back to Paris, Lanvin Rumeur, meteorki, róże Dior i Guerlai
- Jose Eisenberg Back to Paris -edt 26/30 w takiej butelce jak za zdjęciu z KWC
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...t=22987&next=1 - Guerlain, Russian Doll, Liquid Blush (Płynny róż)- 15 ml , cuuudny róż - ubytek nie większy niż 10-15 % - Róż Diora Diorblush 629 Rose lucky Lucky Pink 7,5 g,ubytek ok.5-7%,bez pędzelka - Róż/rozświetlacz YSL Touche Blush, Fard a Joues 16 2,3 g. ubytek 10% - dodam zaraz fotkę Znajdziesz cos u mnie? Odpowiedz prosze u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpień: Eisenberg Back to Paris, Lanvin Rumeur, meteorki, róże Dior i Guerlai
Dziękuję,ale nic dla siebie nie znalazłam
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za meteorki ? którekolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś za meteorki?
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
może cos u mnie chociaż za 5 meteorków?
![]() odpisz proszę u mnie pozdrawiam
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jose Eisenberg Back to Paris -edt 26/30 w takiej butelce jak za zdjęciu z KWC
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
Zakorzenienie
|
Drogie Dziewczyny,wydam rodzinie obiad i już Wam odpowiadam
![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Przykro mi ,ale nic dla siebie nie znalazłam ![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- Niestety ,tylko PRADA - Amber 20/30 ml ,na dokładke mogę odpsikac ok.3 ml Ogródka Nilowego ,ale nie mam w co ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Niestety ![]() Dzięki! ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Madziu,ja pamiętam o Twojej propozycji wymiany.Przepraszam,ze sie nie odzywałam ale byłam na wakacjach bez dostępu do internetu ![]() Teraz sama nie wiem,czego za te meteorki szukam,najbardziej nęcą mnie zapachy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28781262]Coś u mnie za chociaż odsypkę meteorków? : )[/QUOTE] Niestety ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cos za perfumy lanvin??
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi przykro,ale wolałabym nie wysyłac za granicę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: Si Lolita ok. 17/30 ml ?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Estee Lauder Double Wear- podkład -odcień desert beige- zostało min. mniej niż 1/4
- Róż Diora Diorblush 629 Rose lucky Lucky Pink 7,5 g,ubytek ok.5-7%,bez pędzelka - Róż/rozświetlacz YSL Touche Blush, Fard a Joues 16 2,3 g. ubytek 10% - dodam zaraz fotkę cos u mnie za cos z tych?
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
Lancome Teint Idole Ultra (03kolor) probki po 1ml Ile masz tych próbek? Podoba mi się jeszcze róż/puder Diora i szminka Chanel |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
wiem dlatego dobierz cos jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
tylko jako odlewki .
Ale do oddania mam Smell Bent Tokyo Mama.Niedostepne w Pl, znasz? http://smellbent.com/smellbent.html taki polaczenie ananasa, pomaranczy i odrobinki wanilii chyba. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Clean- zapach swiezosci. Niestety z tego co mam chyba nic nie mozna poznac w perfumerii.Bo albo nisza albo niedostepne w Pl.Takie lubie najbardziej. Jedynie opinie na Wizazu mozesz poszukac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
u mnie za Eisenberga BtP?
![]() dam wiele, to mój wish!
wymiana kosmetyczna : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post48628710 ![]() ![]() Edytowane przez demonyianioly Czas edycji: 2011-08-17 o 23:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Hej! Oj,podoba mi sie Lola, Bvlgari i tusz Diora ![]() Oczywiście nie wszystko za Paris,ale moze coś byś jeszcze u mnie wypatrzyła ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
za Lutensa wole jakis dobry zapach- podobna polka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
Chciałabym zobaczyć róż, ale nie mogę otworzyć zdjęć. Chodzi mi o diora, a za same BtP co byś chciała?
![]()
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=543989 z BtP mam teraz delikatny problem,bo wczoraj sobie powąchałam z korka i dochodze do wniosku,że kurcze...jednak łady jest ![]() Niestety dopiero ok. niedzieli będę w perfumerii i powąchałaby sobie dla przypomnienia Twoje zapachy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Hhhhm, róż zbyt rozświetlający więc podziękuję. Dam Ci BVG i może coś jeszcze za eisenberga, mam jeszcze 50 ml biosilka conditioner lakier sally hansen 43 ruby sequin!
![]() chyba, że poprostu nie chcesz go wystawiać, to wielka szkoda;(
wymiana kosmetyczna : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post48628710 ![]() ![]() Edytowane przez demonyianioly Czas edycji: 2011-08-18 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.