| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2011-08-03, 10:28 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: bdb miasto 
				 |   Tatuaż w intymnym miejscu

Witam   nie wiem czy dobrze trafiłam na wątek z tematem - jak wyżej; chce sobie zrobić tatuaż w miejscu intymnym co o tym Kobietki sądzicie, tylko szczerze? Czy to prawda, że przez nieprawidłowo wykonany tatuaż istnieje zagrożenie nawet nie zajścia w ciąże? Czytałam, że można wtedy "coś" uszczkodzić. Jeżeli chodzi o studio tatuażu to interesuje mnie tylko najlepszy w Warszawie | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 10:47 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 Lokalizacja: in Terra Mirabili 
				 | 

Dot.: Tatuaż w intymnym miejscu

ee, ale w miejscu intymnym czyli gdzie konkretnie? wzgórek łonowy, czy jedziesz po bandzie i robisz coś na wargach?  Ale nie wiem jak jedno i drugie miałoby wpłynąć na ciążę albo na problemy z zajściem w nią  Chcesz tatuaż to sobie zrób, Wizażanki przecież nie będą Ci tam zaglądać   
				__________________ My whole life is about doing better tomorrow, that's a solid philosophy. ~ Hank Moody | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 10:58 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-12 
				 | 

Sama chciałam taki tatuaż, ale boję się, że w czasie ciąży może się coś porozciągać / rozlać, więc jednak się nie zdecydowałam.    
				__________________   | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 11:40 | #4 | |
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-08 
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2011-08-03, 12:44 | #5 | 
				 | 

wiem   dlatego mnie to zdziwiło, bo czytałam na jakimś forum co mnie zdziwiło i chciałam się upewnić czy to prawda. Podobno źle wykonany tatuaż może cos uszkodzić. Jak napisała Crippled też mam obawy, że podczas ciązy tez może się on rozciągnąć i już sama nie wiem.. a jeżeli chodzi o miejsce to wzgórek łonowy - nie jade po bandzie  ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- i źle się wyraziłam - nie zajścia w ciąże - napisałam bzdurę, chodzi mi o komplikacje | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 13:47 | #6 | 
| . Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: koniec świata 
				 | 

sa 2 duze watki zbiorcze na temat tatuazy... poza tym nie ma przeciwwskazan do robienia tatuazu "w miejscu intymnym" | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 20:50 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Nooo niebezpieczeństwo jest.  A jak tatuaż będzie brzydki, facet się przestraszy i ucieknie? Toć przecież z uciekającego żadnego tatusia nie będzie   
				__________________ "from delusion lead me to the truth.." mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się  | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 20:58 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Jak masz zamiar zachodzić w ciąże to raczej nie tatuuj sobie wzgorka łonowego czy tez brzucha. Na bank się rozciągnie i będzie wygladało nieestetycznie. co do samego pomysłu- jak dla mnie niefajny. Nie podobaja mi sie tatuze w takich miejscach. Pomijajac kwestie owlosienia, podraznien itd to dla mnie to poprostu tandetne   
				__________________ Moja droga, tej bajce nie będzie królewicza na białym koniu, | 
|     |   | 
|  2011-08-03, 21:04 | #9 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Cytat: 

__________________  1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.  Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja  | |
|     |   | 
|  2011-08-03, 22:32 | #10 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: znikąd 
				 | 

szczerze mówiąc, to robienie sobie tatuażu  w miejscu intymnym jest dla mnie co najmniej dziwne

__________________ . "Tych, co upadną, (...) inni rozrywają na strzępy" /V.Woolf/ -------------------------------------------------------------------------------------------------- | 
|     |   | 
|  2011-08-04, 10:52 | #11 | 
				 | 

hmm każdy ma swoje zdanie jeżelio chodzi o tę kwestię - innym się coś podoba, natomiast drugim nie   mi się podoba tatuaż w miejscu intymnym; tak samo jak dyskutowac na temat długości włosów - inni lubią krótkie, a druga grupa wręcz przeciwnie. Czy jeszcze ktoś mogł by się wypowiedzieć na ten temat? Może już któraś z Was jest posiadaczką takiego tatuażu? | 
|     |   | 
|  2011-08-04, 20:09 | #12 | |
| Buc Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: z kropki. 
				 | 

Cytat: 
  tatuaż jak tatuaż, przeciwwskazań nie ma. 
				__________________   | |
|     |   | 
|  2011-08-04, 20:51 | #13 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: bielsko 
				 | 

mam i to za✂✂✂isty   | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 10:27 | #14 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Cytat: 
  Pytałaś co o tym sądzimy to mówię. Btw, ja strasznie chchciałabym na brzuchu/podbrzuszu. Jak to jest z ta ciaza Miss Venflon? Rozciaga sie?   
				__________________ Moja droga, tej bajce nie będzie królewicza na białym koniu, | |
|     |   | 
|  2011-08-05, 17:05 | #15 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: bielsko 
				 | 

odkąd go mam zaliczyłam dwa drastyczne skoki wagi-jak w ciąży  nie zmienił się ani trochę ale ja tam się masuję wklepuję kremidła i wogóle | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 17:11 | #16 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-12 
				 | 

mi w studiu tatuażu powiedzieli że... rozciągnięcie się tatuażu na podbrzuszu zależy od wielu czynników -wrodzonych-czy mam ogólną tendencję do rozstępów -wieku-ile lat będę miała zachodząc w ciążę -stanu i elastyczności skóry -tego jak sama o to zadbam ale... nie zdecyduję się, a chciałam. dziecko odkładam daleko daleko daleko, a tendencje do rozstępów mam. gorzej jeszcze jak będzie cesarka i miejsce z tatuażem będzie nacięte i zabliźnione.. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- A i co sądzę o tatuażach tam - nie wiem o jakie konkretnie miejsce ci chodzi, wzgórek łonowy? Nie wiem, jakoś niebardzo | 
|     |   | 
|  2011-08-05, 18:52 | #17 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-04 Lokalizacja: II piętro 
				 | 

Co ja sądzę to mało ważne,ważne jest co Ty sądzisz,to Twoje ciało nie moje  Ja nie chcę mieć,więc nie mam   
				__________________  | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum plotkowe | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.