|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pielęgnacja, makijaż, biżuteria DUŻO NOWYCH
NIEAKTUALNY
na szaro - wymienione Ange ou Demon Tendre ok 35ml może trochę więcej, w atomizerze i w próbkach, patrz zdjęcie mogę też zrobić odlewkę z Ange ou Demon EDP, ale bardzo małą ![]() PRÓBKI Thierry Mugler, Angel EDP 2szt ok 3ml Thierry Mugler Alien ok 0.5 ml Dior Addict ok pół próbki Armani CODE pół próbki PRADA 4 próbki Armani Diamonds ok 1/3 próki MILA mleczna maska do włosów (REWELACYJNA!!!!) - mogę zrobić oglewkę do testów http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...proteinami.htm 1. Schwarzkopf, Gliss Kur Płynny Jedwab, Ekspresowa odżywka regeneracyjna dwufazowa do włosów matowych i trudnych do ułożenia świeża, zużycie ok 1/5 2. Balsam Lirene brązująco-ujędrniający BODY ARABICA nowy, ale data ważności do 28.05.2010 dostałam i przeleżał w szafce 3. Eva Sun krem ochronny na superwrażliwe miejsca filtr 50 NOWY 25ml 4. Hipp krem pielęgnacyjny do twarrzy i ciała NOWY 75ml 5. Babydream Gesichtscreme raz użyty 5. Balsam do ciała 75ml. Ange ou Demon NOWY 6. Jedwab do włosów Joanna zostało miniamalnie poniżej połowy opakowania 7. Eva Natura krem pod oczy i na powieki ze świetlikiem, raz użyty 25ml 8. Little black dress mgiełka do ciała 75ml, zostało trochę ponad połowa 9. Uroda kwiaty polskie malwa krem do rąk, zużycie 1/4 10. Ziaja krem do twarzy odżywczo- kojący olej avokado, swieży, zuzycie 1/5 11. woda perfumowana Claudia 30ml, NOWA 12. Mgiełka do włosów Claudia NOWA 13. Magic Eva Aromatic woda toaletowa zielona herbata 14. Eva Natura Maseczka brzoskwiniowa oczyszczająca + maseczka pielęgnacyjna 15. Mydło Afrykańskie z CS, trochę mniej niż 1/4 "kupki" ![]() biżuterię, cienie inglot i więcej pielęgnacji dodam innym razem wymieniam sie tylko na kosmetyki, chętnie mineralne odpisuję w moim wątku jeżeli chcesz się ze mną wymienić, ale widzisz mało ciekawych dla siebie rzeczy to pytaj o produkty na których by Ci zależało spoza wątku, bo mam jeszcze duuuzo do wymiany ![]() ZAPRASZAM
* Edytowane przez Axami Czas edycji: 2011-06-27 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pielęgnacja, makijaż, biżuteria DUŻO NOWYCH
hej
cos u mnie za gliss kura? odpisz u mnie prosze ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=414004 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
15. Mydło Afrykańskie z CS, trochę mniej niż 1/4 "kupki"
![]() cos u mnie? a masz jeszcze moze poza watkiem olejki jakieś myjące ? lub 'myjące rzeczy ''mineralne ? xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
nic wiecej myjącego nie posiadam na wymianę
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Thierry Mugler, Angel EDP 2szt ok 3ml Thierry Mugler Alien ok 0.5 ml Dior Addict ok pół próbki Armani CODE pół próbki PRADA 4 próbki Armani Diamonds ok 1/3 próki MILA mleczna maska do włosów (REWELACYJNA!!!!) - mogę zrobić oglewkę do testów Balsam do ciała 75ml. Ange ou Demon NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
o!
![]() to ja bym byłą chętna na perfumek i mydełko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bardzo dziękuję, obecnie nic nie wybrałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
może być ta lżejsza
![]() mogę oddać równiez próbki.. no zresztą sama zdecyduj ![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- ahaaa.. czyli ta lżejsza wersja to nie ejst ta we flakonie? bo interesują mnie tylko perfumki w oryginalnym flakonie, odlewek ani próbek nie chcę, bo mam dużo takich rzeczy i póki co muszę je powykorzystywać, a tymbardziej, ze escady we flakonie nie chcę rozmiaeniac 'na drobne' ;P |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
up
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Byłabym zainteresowana Ange ou Demon w próbkach i:
Thierry Mugler, Angel EDP 2szt ok 3ml Thierry Mugler Alien ok 0.5 ml Armani CODE pół próbki Czy znajdziesz coś za to w moich wątkach?
![]() |
![]() |
#15 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za:
Ange ou Demon Tendre ok 35ml Thierry Mugler, Angel EDP 2szt ok 3ml Thierry Mugler Alien ok 0.5 ml Dior Addict ok pół próbki Armani CODE pół próbki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko w próbkach, choć w atomku mogłabym też. Chętnie przygarnęłabym też odleweczkę Ange ou Demon EDP. I zainteresował mnie jeszcze u ciebie Babydream Gesichtscreme. A czy szukasz czegoś konkretnego, bo mam jeszcze sporo kosmetyków poza wątkiem.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-05-29 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
OK, mogę je wszystkie oddać, napisz tylko jeszcze proszę jaką wielkość odlewki Ange ou Demon EDP możesz zrobić i ile ml jest w odlewce Ange ou Demon Tendre? I czy masz z pielęgnacji poza wątkiem jakieś peelingi do ciała lub coś do celry wrażliwej?
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-05-29 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Czy wymianka tych wszystkich minerałów co ci się podobały u mnie za:
Krem Babydream Próbki: Thierry Mugler, Angel EDP 2szt ok 3ml Thierry Mugler Alien ok 0.5 ml Armani CODE pół próbki Odlewkę 5 ml - Ange ou Demon EDP Ange ou Demon Tendre - 12 próbek Odlewkę Ange ou Demon Tendre - odlewkę 10 ml byłaby dla ciebie odpowiednia? A atomizerki mogę przysłać.
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
3. Eva Sun krem ochronny na superwrażliwe miejsca filtr 50 NOWY 25ml
7. Eva Natura krem pod oczy i na powieki ze świetlikiem, raz użyty 25ml cos u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Próbki i 10 ml odlewki. Choć gdybyś wyszperała coś jeszcze u mnie, to chętnie wziełabym całość odlewki. Wszystko wyślę pierwsza łącznie z atomkami.
---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Z rozświetlaczy mam jeszcze pół sampla Wet Sand EDM i prawie cały sampel Pearl Beige EDM. Tylko nie wiem jeszcze czy chcę się z nimi rozstać, także najwyżej jakieś niewielkie odsypki by wchodziły w grę. A za maskę dziękuję, bo swojej mam 750 ml i wieki miną zanim ją zużyję ![]() EDIT: Jeszcze mam pół sampla Fairly Light Orginal Glo Kochana odsypek rozświetlaczy jednak nie będę robiła, bo jeśli zdecyduję się na oddanie tych sampli to już wszystkiego co zostało w orginalnych pudełeczkach. EDIT: Także pozostańmy przy ustalonej wersji. ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Kochana odsypki Wet Sand jednak nie będę robić. A jeżeli chodzi o Golden Fair - matte base - sampel - została 1/3 i skarpetki to OK. ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Dobrze, tak bedzie OK. Czyli rozumiem, że odlewkę Tendre będę mogła przygarnąć całą. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Dokładnie, zgadza się ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Zgadza się ![]()
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-05-30 o 13:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Niestety nic wiecej nie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za:
5. Balsam do ciała 75ml. Ange ou Demon NOWY
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Na chwile obecna poszukuje:
- podklad do cery suchej, srednio kryjacy, najjasniejszy - meteorytki- pastel white, absolute white - ziaja med- kurcja lipidowa- zel do mycia - ziaja calma- tonik - EDM- sandy fair, olivefair, fair - pasta cukrowa - reszty nie pamitam:P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
hej, widziałam że proponowałaś innej wizażance pryzmy
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- może sypki chanelek?
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
chciałabyś coś ode mnie za maskę mleczną Mila
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post30797945
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.