|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Z fioletu na czerwień
Wróciłam właśnie od fryzjera. Powiem wprost - jestem załamana. Chciałam ciemny czerwony kolor, a wyszedł mi fioletowy, bardziej śliwa albo burak.
Miałam farbowane tą farbą: mahoniowy brąz firmy Syoss Z natury jestem jasną szatynką. A to aktualny kolor włosów: W świetle słonecznym W cieniu Wyszło co wyszło, nie ma co płakać bo włosy nie zęby, ale chcę jak najszybciej się pozbyć tego koloru i zafundować wymarzoną czerwień. Więc jak długo powinnam czekać z kolejnym farbowaniem i co zrobić żeby następnym razem wyszedł upragniony kolor? A jak nie czerwień to chociaż brąz. (no i boję się, że po jakimś czasie zrobi mi się różowy ;D) |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Z fioletu na czerwień
Ja bym poczekała pewnie z 2-3 tygodnie i znów spróbowała,ale nie żadnym Syossem, a jakąś profesjonalną linią, bo mają duży wybór kolorów, farby są o wiele lepsze i przeważnie wychodzą w kolorach zbliżonych do tych z wzorników.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Ta fryzjerka taką firmę wybrała, następnym razem idę pofarbować do innej.
W sumie mi też się ten kolor podoba, nawet mi mówią, że lepiej wyglądam niż w czerwonym, no ale... Kocham czerwony kolor, a czerwone włosy to już nadzwyczaj ;D |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
poczekaj 2 tygodnie, kolor się wypłucze
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jejku piękny ten kolor
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.