![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Jestem w szoku...:(
Dziewczyny kochane przypadkowo natknęłam się w necie na stronę z takim wyznaniem http://free.ngo.pl/temida/hisewa.htm Przeczytałam do końca, raz, drugi, trzeci i po prostu nie wiem co powiedzieć. Momentami aż się zastanawiam , czy taka historia mogła się naprawdę zdarzyć...
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem w szoku...:(
Ja po 1/4 zrezugnowałam... NIe mogę czytać takich rzeczy, to straszne
![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
zaczełam czytać, ale do końca przeczytałam po łebkach. Nie lubie ogladać horrorów, czytać chyba tez nie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
nie lubie czytac tego typu zreczy
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Boze, ze takie rzeczy mogą sie dziac!!!!???
Po takim czyms jak tu ufac ludziom?? Okropna rzecz...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
No właśnei a możecie mi wytłumaczyć jaką psychikę miała ta dziewczyna , że tkwiła w tym wszytkim?. Są rzeczy, których ja poprstu nei obejmuję moim małym rozumkiem
![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
... choć nie Westwood
|
To naprawdę STRASZNE... S-T-R-A-S-Z-N-E!
I jak tak żyć...?
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Przerazające mimo wszystko ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
A ja dotrwałam do końca. Smutne
![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
![]()
Aż mi się niedobrze zrobiło.Niestety nasza rzeczywistość jest brutalna.Reszte zostawie bez komentarza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie ta historia jest tragiczna.Nie wyobrazam sobie takiego zycia i takich ludzi.Z drugiej strony jesli to zdazylo sie naprawde to co ta dziewczyna musiala przezyc.Byla troche naiwna jesli wiedzialla ze jej matka 3ma z jej mezem.Ta historia z paznokciami i palcami tez mnie troche zdziwila i nie dokonca chce mi sie w to wierzyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Ta historia jest tak makabryczna, że aż trudno w nią uwierzyć. Niestety, kilka lat temu ta sprawa była głośna. Jej bohaterka pokazała się w telewizji. To z tymi ustami i wycinaniem ciała to też prawda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Smutne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Nie moge tego czytac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
To jest po prostu przerażające...prawdziwa tragedia...przeczytałam do końca i wydrukowałam...
Taak moja mama przyznała, że rzeczywiście kiedyś słyszała o tej sprawie... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
A mnie rozsadza wściekłość, że takie rzeczy się dzieją na Świecie i że tyle ludzi w tej sprawie zawaliło, biernie się przyglądało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
"Pracowałam przez te parę miesięcy w okręgowej izbie radców prawnych. w biurze." bez szkoly ? czy to nie dziwne.nie chodzi o to ,ze nie wierze w takie rzeczy bo wiem ze sie zdazaja,ale to akurat jak dla mnie nie jest do konca wiarygodne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
okropne ! najgorsze że na własną matkę nie mogła liczyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ja o tym nie słyszałam, ale jeśli to było kilka lat temu, to miałam prawo nie słyszeć.
Zastanawiam się tylko jak ta dziewczyna mogła wyjsc za kogoś kto ją bił... Przeciez jesli bił ją przed slubem, to powinna już wtedy uciec od niego jak najdalej! Musiała być taka bezwolna, dawać soba kierować... A kolejną rzecza, która mnie przeraża - jak to mozliwe, że nikt nie był w stanie wsadzić tego faceta do więzienia do końca życia?? (chociaż swoją drogą, to ja osobiście posadziłabym go na krześle elektrycznym... i prosze mnie za to nie linczować) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ja lubie takie historie ale nie mam siły czytać do końca
![]()
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
straszna ta historia, ale zgadzam sie z Sylwia i Lexie, przeciez na samym poczatku powinna uciec daleko, tym bardziej, ze wiedziala ze matka jest po stronie ziecia. wybaczcie, ale dla mnie to jest az nienormalne zeby znosic wycinenie ust czy ucinanie palcow...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Ja wierzę w tę historię. Myslę że takie koszmary się dzieją, i to wcale nie tak rzadko ja można by się spodziewać. Pamiętam tę historię - parę lat temu było o niej bardzo głośno w mediach. Ta kobieta była tak zmasakrowana, że chyba jej nie pokazano "w całości" w TV bo był to widok zbyt szokujący.
Mnie jest brak słów, po prostu nie wiem co powiedzieć. Żaden ze mnie psycholog, ale wszyscy tak się dziwią czemu ona nic nie zrobiła, czemu nie reagowała, nie uciekała, czemu wracała? Ona wspomina, że od dziecka ktos zawsze przejmował kontrolę nad jej zyciem, ktoś podejmował decyzje, matka, brat... Ona jest do takiej sytuacji przywzyczajona. To dla niej norma. Jeśli od najmlodszych lat ktoś tak ja zdominował, to naturalną koleją rzeczy było, iż matkę zastąpił mąż... Strasznie smutna historia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raróg
|
Nie uwierzyłabym w to, gdyby nie Wasze zapewnienia... Różne rzeczy się dzieją, ale to po prostu najgorszy koszmar. Nie wiem, jakim cudem ona zniosła to wszystko
![]() Czy ktoś wie, jak się ta historia skończyła? Mam nadzieję, że dziewczyna zaczęła normalne życie (o ile jest to możliwe), a faceta powinni zamknąć dożywotnio w psychiatryku - takie jest moje pierwsze odczucie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ufff zostawiam to na razie bo sie denerwuje na samą mysl... Też jestem ciekawa, czy dziewczynie udało się jakos życie ułożyć i co z tym potworem sie stało... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Nie doczytałam do końca, nie mogę czytać takich rzeczy...
Wierzę w tą historię, takie rzeczy dzieją się nie tylko na filmach i podkopują moje przekonanie o niedopuszczalności kary śmierci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
coś strasznego ale sama mam sąsiadke która ma 20 lat jej chłopak 20(ten który cały czas się ze mnie zbija i mi dogryza) i on ją boje tłucze nie raz ma siniaki czy lima..i co??
on bardzo często się do niej nie odzywa potrafi przeyjść obok niej a ona widac,że jej jedynym marzeniem w tym momencie to wskoczyć mu w ramiona....paranoja
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
mnie juz nic nie zdziwi i wierze w prawie każda tego typu historię ,wystarczy obejrzec program Wrony "pod napięciem" żeby zobaczyć ,że nasz świat ,nie, zapedziłam sie, nasze miasto ,nasza dzielnica ,nasz blok nie ejst taki kolorowy jak nasz iwzaż i ludzie mają na prawde poważne zyciowe problemy i czesto nie na własne życzenie.
ja nadal jestemw szoku po ostatnim ww programie ,matka narkomanka mieszka z 3 letnim synem z astmą a ona przy nim pali ,ćpa ,mały jest chory i 2 lata temu miała z nim pojecheac do warszawy do spzitala ale nic z tego nie wyszło bo nie ma kasy. 2 starszych dzieci jest w domu dziecka ,jak dla mnie powinni ja po pierwszym dziecku wysterylizowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
i tu się zgodze z Tba Paula bo ona ma tak na własne zyczenie i z tym wysterylizowaniem to byłby świetny pomysł...nasze państwo schodzi na psy pomoc socjalna jest tak źle zorganizowana że pożal się Boże...kuratorki czasem dzieci zabierają rodzicom którzy sue starają a nie moga a takiemu ****iszonowi to nie..!!!
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
A ja jestem zwolenniczką drastycznyvh kar: oko za oko, ząb za ząb. OPisanego męża powinno się zamknąć w dobrze strzeżonym więzeniu z innymi psycholami, którzy powinni mu zrobić podobne "kuku" z wargą i paluszkami.
Wogóle uważam, że w przypadkach kiedy np. prawo i policja są bezsilne, powinni istnieć ludzie, którzy załatwialiby takie sprawy cicho i skutecznie. Tajemnicą poliszynela jest fakt, że na zlecenia każdego państwa pracują osoby likwidujące niebezpieczne jednostki, dla dobra ogółu. Moim zdaniem taki psychopata pownien np. zaginąć w niewyjaśnionych okolicznościach lub wyjść z domu po papierosy i nie wrócić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Nie moge w to uwierzyc, straszne!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.