|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
moja wishlista
Witam oto lista kosmetyków których poszukuje w pierwszej kolejności, ale jestem otwarta również na propozycje z poza listy
![]() - lakiery do paznokci (virtual, h&m, golden rose, Colour Alike, O.P.I, china glaze, essie) - błyszczyki - woda toaletowa avon Scentini Plum Twist/ Rose Fizz - puder bambusowy z Biochemii Urody - olejek tamanu z Biochemii urody - zalotka - pędzel do podkładu, różu, brązera,cieni eyelinera - perły (rybki) dermogal - tabletki na włosy, skórę i paznokcie MERZ SPEZIAL - woda termalna - ziaja nuno- technologia tonik antybakteryjny przeciw pryszczom - odżywka do paznokci Nail Tek - balsam do ust EOS - flos-lek żel pod oczy i na powieki ze świetlikiem i herbatą - Herba Studio, Balsam do paznokci `2x5`
wymianka :https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=584889 Edytowane przez naatii17 Czas edycji: 2011-08-09 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: moja wishlista
zajrzyj do mnie
![]() ![]() mam lakiery i błyszczyk
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.