|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Listopad! Rękawiczek, perfum, rajstopów, sandałów, szalików i wiele innych! Sprawdz!Witam aktualnie poszukuję:
-szalików - grubych, różne kolory, na zimę -rękawiczek - bez palców, grubych na zimę -czapka - ciepła, taka smerfetka ![]() -spódniczki bandażowej - wszystkiej kolory prócz białej i jasnoróżowej. -sandałów na koturnie - rm 37/38 - najlepiej ze wzroki w kwiaty -swetrów - grubszych na zime -marynarki - czarna, granatowa, niebieska, różowa -emu - karmelowe, brazowe, czarne -rajstop - czarnych grubych, kryjących -zakolanówek - czarne, biale, bezowe, kryjące -perfumy, kryśki aqiulery lub czerwone jabłko DKNY -leginsy kryjące - najlepiej czarne lub brązowe -maartensy! czarne <3 -jakieś śmieszne pierścionki, zawieszki, ogólnie biżuteria ![]() -rajstop czarnych w serca i kropki -body koronkowe! czarne, kremowe, białe -wszytko co ma piórka! wisiorki, kolczyki <3 -kocich, króliczych, mickey mause uszów! -koszule oversize damskie - czarne, białe, pomarańczowe -obcisłe bokserki - biała, czarna, szara, granatowa -szminka - czerwona, blady róż, beż - koszulka z rolling stones -słomiany kapelusz - jasny brąz -bandamka, czerwona! -portfel - czarny, czerwony, elegancki - haremki - czarne - zegarek - wisior -zegarek jelly - kredki do oczu - wszytkie kolory przygarne <3 -lakier do paznokci - czarny, mietowy, czerwony noszę rm S/M buty - 37/8/9 Proszę piszcie od razu ci chciabyście za to z mojego watku jesli nic nie znalazlyscie to piszcie, moze mam cos poza watpiem! Edytowane przez Karolkax3 Czas edycji: 2012-01-23 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Listopad! Rękawiczek, perfum, rajstopów, sandałów, szalików i wiele innych! Spr
Z twojej wishlisty mam:
-szalików - grubych, różne kolory, na zimę -jakieś śmieszne pierścionki, zawieszki, ogólnie biżuteria -szminka - czerwona, blady róż, beż - kredki do oczu - wszytkie kolory przygarne <3 -lakier do paznokci - czarny, mietowy, czerwony pisz u mnie ![]() Mam je poza wątkiem ![]() lakier mam w kosmetycznym, kredkę mam szarą do oddania biżu mam w watku szaliki mam w szafie haha szminkę mam czerwona z cantare colour Edytowane przez mariaa15 Czas edycji: 2011-11-10 o 16:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Listopad! Rękawiczek, perfum, rajstopów, sandałów, szalików i wiele innych! Spr
mam w drugim wątku dłuuugaśny ciepły szalik. poza z biżuterii mam wisiorek sowę, w pierwszym wątku dwustronna kredka do oczu, zapraszam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mamw wątku czerwoną pomadkę Sephora a po za wątkiem 100ml DKNY czerwone jabłuszko... Jeśli masz coś z mojej wish to zapraszam
![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
zajrzyj do mnie
![]()
Najgorsze są te nadzieje, kiedy już sam nie wiesz, po co je do cholery ciągle masz.. wymiana : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=571158 szukam: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post30389026 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
mam czapkę smerfetkę. nie widzę nic u Ciebie w wątku, ale może jakoś się dogadamy
![]()
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.