|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Jaki bukiet do tej sukni?
Czesc dziewczyny.
Bardzo rzadko udzielam sie na forum jednak swoja suknie juz tu kiedys pokazywalam. Mam teraz taki problem: za tydzien slub a ja nie wiem czy dobry bukiet wybralam. Jeszcze pewnie moge zmienic zamowienie w kwiaciarni wiec prosze o wasze rady. Moja suknia jest ponizej w zalacznikach. Jest ona biala z bordowa szarfa. Bukiet wybralam podobny jak ten ze zdjecia (bialy), beda ro biale roze, frezje, gozdziki i eustona pretykana bordowym hiperykum (w zalaczniku, to sa te kuleczki w czerwonym bukiecie). Teraz mam dylemat czy nie wziac calego bordowego albo juz sama nie wiem co... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Jaki bukiet do tej sukni?
I ten i ten bukiet byłby odpowiedni. Jeśli wybierzesz cały bordowy nie podpasujesz kolorem całego bukietu pod kolor szafry (chodzi o intensywność koloru). Chyba jednak zostałabym przy białym z dodatkiem bordo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja bym wzięła jasny z bordowymi delikatnymi akcentami i na pewno nie z ogonem tylko kulkę, suknia ma dużo materiału więc kształt najlepiej prosty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
To tylko Ja... Kobieta rozedrgana setką nowości, w nieustannym biegu i z własnymi przemyśleniami... po prostu "Łobuziara na obcasach" Kocham Cię R ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/c57bb5fe5d.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
.
BACZ BY TWOIM BYŁO CELEM BYĆ I ZWIERZĄT PRZYJACIELEM ![]() Edytowane przez daga101 Czas edycji: 2011-07-02 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Już raczej za późno na rady ale może komuś jeszcze pomoże, kto będzie przeglądał ten wątek.
Wg mnie ciekawym rozwiązaniem jest takie połączenie jak na załączonym obrazku. Nie chodzi mi o ten konkretny bukiet tylko o sposób włączenia koloru. Wydaje mi się że można dzięki temu uzyskać ciekawy efekt i uniknąć jednocześnie przytłoczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.