|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 32
|
jakie kolory wybraæ?
Chcia³abym zrobiæ sobie baleyage, ale zupe³nie nie wiem jakie kolory powinnam wybraæ. Na drogiego fryzjera nie mam pieniêdzy, a przed pój¶ciem do zwyk³ego chia³abym zasiêgn±æ porady Profesjonalistki i nie mniej uzdolnionych Amatorek...
Jestem tzw. typem zimnym. Fryzurê mam tak pomiêdzy krótk± a ¶redni± d³ugo¶ci± (gdyby to mia³o jakie¶ znaczenie). Obecny mój kolor (farbowany)to ¶redni be¿owy blond. Kolor naturalny to natomiast co¶ pomiêdzy bardzo ciemnym blondem a szatynem. Chcia³abym uzyskaæ ³adny i ciekawy efekt, ale bez zbytniego szaleñstwa... Gdyby¶cie mia³y te¿ jakie¶ zdjêcia, to by³abym wdziêczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjació³ka Wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 6 818
|
Re: jakie kolory wybraæ?
Jak przyjdzie co do czego to nie mogê znale¼æ zdjêcia, którego chcê [img]icons/icon9.gif[/img]
Ale znalaz³am taki baleja¿ na blond w³oski. Moim zdniem bardzo ³adnie by wygl±da³ jak te je¶niejsze pasemka by³yby jeszcze cieñsze [img]icons/icon7.gif[/img] Chocia¿ ten efekt te¿ jest super. Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img] AgaZ
Kochane Wiza¿anki, bardzo Was proszê piszcie w sprawie wszystkich zg³oszeñ i problemów do Anio³ka Tasmañskiego. Anio³ek jest THE BEST. Ja ju¿ nie pracujê w wiza¿u od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale ju¿ nie mogê odpowiadaæ na Wasze pro¶by ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
[img]icons/icon40.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 32
|
Bardzo dziêkujê. Powoli wyrabiam sobie koncepcjê. Ale do fryzjera idê dopiero za jakie¶ 3 tygodnie, wiêc gdyby wpad³y Wam w rêce jeszcze jakie¶ zdjêcia, to bêdê bardzo wdziêczna.
Mam jeszcze pytanie. Obecne w³osy mam podobne do dziewczyny z drugiego zdjêcia, mo¿e ciutkê ciemniejsze. Odrosty s± natomiast du¿o ciemniejsze. Nie chcialbym, ¿eby od razu by³y bardzo widoczne. Czy w zwi±zku z tym: 1. Je¶li bêdê mia³ trochê ciemniejszych pasemek odrosty bêd± mniej widoczne? I czy wystarczy niedu¿o, bo mi te¿ siê podobaj± takie ja¶niejsze warianty? I czy te ciemniejsze musz± byæ w kolorze moich naturalnych, które s± takie-nijakie? 2. Je¿eli mia³abym ciemniejsze pasemka i jasne, to czy to nie bêdzie za pstrokato wygl±daæ? Jak tego unikn±æ? A te jasne na zdjêcich to w³a¶ciwie jaki maj± kolor? Chcê siê dobrze przygotowaæ teoretycznie, bo zazwyczaj fatalnie dogadujê siê z fryzjerkami. Niby siê rozumiemy, ale potem jest ró¿nie. I to raczej z mojej winy. Zupe³nie nie potrafiê wyt³umaczyæ co mam na my¶li. Na 4 ostatnie ¶ciêcia, tylko 1 mia³am takie jak sobie zaplanowa³am. W sumie dobrze wygl±da³am, tylko inaczej ni¿ my¶la³am. Bedê wiêc wdziêczna za rady typu: :jak ch³op krowie". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.