jakie kolory wybraæ? - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Fryzury i styling

Notka

Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2003-05-28, 14:38   #1
Karolin
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 32

jakie kolory wybraæ?

Chcia³abym zrobiæ sobie baleyage, ale zupe³nie nie wiem jakie kolory powinnam wybraæ. Na drogiego fryzjera nie mam pieniêdzy, a przed pój¶ciem do zwyk³ego chia³abym zasiêgn±æ porady Profesjonalistki i nie mniej uzdolnionych Amatorek...

Jestem tzw. typem zimnym. Fryzurê mam tak pomiêdzy krótk± a ¶redni± d³ugo¶ci± (gdyby to mia³o jakie¶ znaczenie).
Obecny mój kolor (farbowany)to ¶redni be¿owy blond. Kolor naturalny to natomiast co¶ pomiêdzy bardzo ciemnym blondem a szatynem.
Chcia³abym uzyskaæ ³adny i ciekawy efekt, ale bez zbytniego szaleñstwa...
Gdyby¶cie mia³y te¿ jakie¶ zdjêcia, to by³abym wdziêczna.
Karolin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2003-05-29, 13:03   #2
AgaZ
Przyjació³ka Wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 6 818
Re: jakie kolory wybraæ?

Jak przyjdzie co do czego to nie mogê znale¼æ zdjêcia, którego chcê [img]icons/icon9.gif[/img]
Ale znalaz³am taki baleja¿ na blond w³oski. Moim zdniem bardzo ³adnie by wygl±da³ jak te je¶niejsze pasemka by³yby jeszcze cieñsze [img]icons/icon7.gif[/img] Chocia¿ ten efekt te¿ jest super.

Pozdrawiam serdecznie [img]icons/icon7.gif[/img]

AgaZ
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Image17.jpg (130,7 KB, 15 za³adowañ)
bardzo Was proszê piszcie w sprawie wszystkich zg³oszeñ i problemów do Anio³ka Tasmañskiego. Anio³ek jest THE BEST. Ja ju¿ nie pracujê w wiza¿u od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale ju¿ nie mogê odpowiadaæ na Wasze pro¶by
AgaZ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2003-05-29, 14:29   #3
Ewas1
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 816
GG do Ewas1

[img]icons/icon40.gif[/img]
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg male1j.jpg (21,0 KB, 14 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg male1i.jpg (11,1 KB, 11 za³adowañ)
Ewas1 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2003-05-30, 00:00   #4
Karolin
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 32

Bardzo dziêkujê. Powoli wyrabiam sobie koncepcjê. Ale do fryzjera idê dopiero za jakie¶ 3 tygodnie, wiêc gdyby wpad³y Wam w rêce jeszcze jakie¶ zdjêcia, to bêdê bardzo wdziêczna.
Mam jeszcze pytanie. Obecne w³osy mam podobne do dziewczyny z drugiego zdjêcia, mo¿e ciutkê ciemniejsze. Odrosty s± natomiast du¿o ciemniejsze. Nie chcialbym, ¿eby od razu by³y bardzo widoczne. Czy w zwi±zku z tym:
1. Je¶li bêdê mia³ trochê ciemniejszych pasemek odrosty bêd± mniej widoczne? I czy wystarczy niedu¿o, bo mi te¿ siê podobaj± takie ja¶niejsze warianty? I czy te ciemniejsze musz± byæ w kolorze moich naturalnych, które s± takie-nijakie?
2. Je¿eli mia³abym ciemniejsze pasemka i jasne, to czy to nie bêdzie za pstrokato wygl±daæ? Jak tego unikn±æ? A te jasne na zdjêcich to w³a¶ciwie jaki maj± kolor?

Chcê siê dobrze przygotowaæ teoretycznie, bo zazwyczaj fatalnie dogadujê siê z fryzjerkami. Niby siê rozumiemy, ale potem jest ró¿nie. I to raczej z mojej winy. Zupe³nie nie potrafiê wyt³umaczyæ co mam na my¶li. Na 4 ostatnie ¶ciêcia, tylko 1 mia³am takie jak sobie zaplanowa³am. W sumie dobrze wygl±da³am, tylko inaczej ni¿ my¶la³am. Bedê wiêc wdziêczna za rady typu: :jak ch³op krowie".
Karolin jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Fryzury i styling

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.