|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
Pokaż wyniki sondy: Który telefon wybrać. | |||
HTC Cha Cha |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 50,00% |
Nokia E6 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 50,00% |
Głosujący: 22. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
HTC Cha Cha czy Nokia E6-00
Witam, otóż mam dylemat, nie wiem który telefon wybrać. Oba mają dwie rzeczy których oczekuję od telefonu, ekran dotykowy i klawiaturę. Lecz nie wiem czym one się różnią. Dodam, że chce telefon z bajerami, lecz nie wiem który ma ich więcej. I co z jakością rozmów? Czasem pracy baterii? Bardzo prosiłabym o opinie dotyczące tych dwóch tych telefonów.
Pozdrawiam elle elle
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: HTC Cha Cha czy Nokia E6-00
poczytaj sobie w internecie o tych telefonach
HTC- http://www.htc.com/pl/product/chacha/overview.html Nokia- http://www.nokia.pl/produkty/telefony/nokia-e6-00 albo idź do salonu pooglądaj popytaj ludzi tam pracujących.. oni na pewno Ci pomogą ![]()
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
mnie się bardziej podoba nokia, ładniejsza jest
![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
z tego co wyczytałam w sieci, to wybrałam bym HTC
![]() Nokia ma co prawda lepszą baterię, ale wyświetlacze praktycznie takie same. HTC ma lepszy procesor, a Nokia lepszy aparat (Nokia 8mpx, HTC 5mpx). Jeśli o systemy chodzi, to tutaj jednak przewaga HTC, jednak co kto lubi, HTC ma Androida, a Nokia Symbiana. HTC ma wejście na słuchawki mini jack 3,5mm, więc każde słuchawki do tego tel będą pasować, nie wiem jak w Nokii.. aha, jak ktoś jest wiernym fejsbukomaniaczem, to w HTC jest guzik, który bezpośrednio wysyła posty i inne na fb ;-)
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2011-09-11 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
nie odpowiem Ci na pyt, ktore zadalas, ale ja bralabym nokie
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Nokia ma lepsze parametry a HTC wydaje się być zgrabniejszy
![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-09-11 o 23:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
#etergirl
|
Nokia wydaje mi się lepsza
![]()
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
nie pytaj obsługi w salonie, bo oni mogą doradzić ten, który gorzej schodzi.
mnie doradzali samsunga galaxy zamiast noki c6 ![]() wzięłabym nokię. moim zdaniem jedyną jej wadą jest symbian. nokie ogólnie mają wejście na jacka 3,5. no i to jest nokia. jeszcze nigdy nie udalo mi się zepsuć nokii. htc cha cha jest dla mnie zdyskwalifikowany za przycisk bezpośredniego połączenia z facebookiem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Na jakich bajerach Ci zależy? ChaCha ma stabilniejsze oprogramowanie i jest dostępnych na nią więcej bajeranckich aplikacji. Nie wiem jak z awaryjnością, bo moi znajomi jeszcze tego telefonu nie mieli i nie zdążyłam zebrać opinii na ten temat, ale z innych HTC są o wiele bardziej zadowoleni niż z Nokii. Nokia ma nieco lepszą baterię, HTC nieco większy wyświetlacz, ale o niższej rozdzielczości. Różnice między nimi nie są tak istotne, ale warto obejrzeć obydwa ekrany na żywo, bo Twój wzrok może preferować inną rozdzielczość. Mam długie paznokcie i dla mnie wygodniejsza jest klawiatura do pisania w HTC, a przyciski dodatkowe w Nokii - idź do salonu i pobaw się atrapą, bo nic Ci nie ułatwi klawiatura QWERTY, jeśli będzie niewygodna... Przycisk Facebook jest jak dla mnie irytujący, ciekawe czy da się jego funkcje zmodyfikować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.