|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
proszę o pomoc...
witam wszystkich [img]icons/icon40.gif[/img]
mam do Was dziewczyny prośbę, bardzo podoba mi się załączona fryzura - chcę się podobnie uczesać na swój slub [img]icons/icon7.gif[/img] i chciałabym Was prosić o inne fryzury tego typu- szczególnie to pasemko na czoło jest przecudne! [img]icons/icon7.gif[/img] ale mam tylko tą jedną a wolałabym wybierać w większej ilości [img]icons/icon7.gif[/img] pozdrawiam Ivka [img]icons/icon25.gif[/img]
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: proszę o pomoc...
cześć Ivka ja też myślałam nad taką fryzurką do ślubu- to już za 3 tygodnie
![]() Pasmo nad czółkiem jest super-zapuszczałam grzywkę przez ponad rok. Ciekawa jestem jak ona ma ten koczek upięty.Dodam że planuję jeszcze wpiąc jakiś kwiat (kalie,róże). Babeczki doradźcie nam, przyszłym mężatką ![]() tak na marginesie to super ma makijaż ta babeczka co nie??? ciekawa jestem co to za kosmetyki ????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
hej mexi, fryzura jest super [img]icons/icon7.gif[/img] ogromnie mi sie podoba a i makijaz do tego idealny. Piszesz że zapuszczałaś rok grzywke ja mam do slubu jeszcze troszkę czasu i własnie swoją tez zapuszczam z tym że ja miałam bardzo króciutką taka na 3 cm góra wiec teraz męczę się z odrastającą [img]icons/icon9.gif[/img], ale do wesela się .... [img]icons/icon41.gif[/img]
co do makijażu modelka ma niebieskie oczy (podobnie jak ja), i byc może pasowałby mi taki makijaż... hmmm szczególnie podoba mi się cień na dolnej powiece lekko roztarty [img]icons/icon7.gif[/img]
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Kobietki proszone o radę co do makijażu tej laski.
Piszcie czego użyli,żeby osiągnąć taki efekt. Cienie -szminka- jakie to są kolorki ???????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:11.