|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
podklad UNIFIANCE la roche-posay
Ludziska, mam pytanko... Cyz ktos moglby mi powiedziec cos na temat tego podkladu? Czytalam opinie w KW, ze dobrze kryje popekane naczynka, ale to raczej nie moj problem, bo chce ukryc... piegi [img]icons/icon7.gif[/img] Moze ktos wie, czy ten podklad poradzi sobie z nimi, tak by staly sie chociaz mniej widoczne? Czy ten podklad nadaje sie tylko do korygowania pajaczkow? Z gory dzieki za ewentualne odpowiedzi [img]icons/icon7.gif[/img]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Re: podklad UNIFIANCE la roche-posay
Na pewno co najmniej częściowo zmniejszy ich widoczność.
Ale jeśli chcesz więcej sobie poczytać - wpisz do wyszukiwarki na głównej stronie unifiance wybierając przeszukiwanie forum dyskusyjnego - kilka razy ten temat był już poruszany, a niedawno pisałam, jak należy go nakładać [img]icons/icon7.gif[/img] Jesli wpiszesz piegi również i na ten temat owinnaś znaleźć sporo porad [img]icons/icon7.gif[/img] Skuteczniej kryjące podkłady znajdziesz chyba tylko w ofercie Coverdermu, ale te produkty są dość ciężkie pozdrawiam [img]icons/icon40.gif[/img]
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: podklad UNIFIANCE la roche-posay
dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Re: podklad UNIFIANCE - Zło
z czy ten wątek nie powinien być gdzieś indziej?
[img]icons/icon40.gif[/img] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Re: podklad UNIFIANCE - Zło
masz racje-wybacz, pomylilam forum :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.