|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Coś w stulu klasycznym a zarazem z nutą nowoczesności- hellp
Siema, chcę odnowić Sobie pokój. Jest to bardzo trudne ze względu na dwa kaloryfery, dwie szafy w ścianie, balkon i mały kantorek ze spadającym dachem + drzwi do tego z westernu (oczywiście do kantorka)
Chciałabym pomalować i urządzić ten pokój od nowa. Idąc od farb do paneli, bo teraz tam jest wykładzina i to bardzo brzydka :/ Pragnę stworzyć mieszankę klasyku i nowoczesności w odcieniach brązu i (może) szkła. Ale mam jeszcze zwierzaki w klatce, które pragnę zachować przy sobie. Szafy oczywiście mogę pomalować, a drzwi z westernu ściągnąć lub również pomalować. Problem jest w tym , że nie mam pomysłów. Jest to spory pokój ok. 6x4m. Co chciałabym zmienić: -lampę x1 -kinkiety x4 -kolor ścian (na jeden) - podłoga, - meble, - dekoracje, - dodać jakiś kącik dla zwierzaków, - biurko (koniecznie) - coś na komputer i dwa laptopy, - coś na sporą ilość książek, - i coś na balkon. Serdecznie dzięki za porady. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coś w stulu klasycznym a zarazem z nutą nowoczesności- hellp
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Coś w stulu klasycznym a zarazem z nutą nowoczesności- hellp
mam nadzieje, że to wystarczy
http://img845.imageshack.us/img845/4929/map001.jpg W kadrze tylko 1/3 pokoju się mieści. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.