|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zaczytana w wizażu
|
Prezent formą podziękowania za pobyt u kogoś
Mam problem z wyborem prezentu. Chodzi o to, że sporą część wakacji spędziłam z moim tżtem u jego brata i jego żony. Nie wiem, co dać w prezencie w dniu mojego wyjazdu. Spodziewają się dziecka (urodzi się w listopadzie). Nie wiem, w jakim iść w ogóle kierunku, czy może coś dla dziecka, czy coś spożywczego typu dobry alkohol i czekoladki, czy może coś zupełnie innego? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie i jeśli zdublowałam wątek to przepraszam, ale nigdzie nie znalazłam podobnego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent formą podziękowania za pobyt u kogoś
Wydaje mi się, że może i dla dziecka coś, ale drobiazg (bo na narodziny i tak coś pewnie kupicie, skoro to brat?) typu kocyk, ręcznik z kapturkiem, ręcznik kąpielowy większy jakiś (ikea ma bardzo fajne, 30zł) i dodałabym do tego kosz słodyczowy (niekoniecznie ze słodyczami, może być dobra kawa, herbata, ciekawy alkohol, słodycze też jakieś fajniejsze). Zależy, jaką kwotę chcecie przeznaczyć? Taki kosz pełniejszy to ok. 150zł. Ale to też zależy, wy wybieracie i wygląd kosza i zawartośc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja kiedyś wyjechałam na ferie za granice i mamie przyjaciólki w ramach podziękowań dałam łądnie zapakowane Martini.
Mysle że jakis dobry alkohol plus czekoladki dla ciężarnej to dobry pomysł ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Według mnie najlepszym pomysłem jest podarowanie jakiegoś dobrego wina, ewentualnie innego alkoholu oraz bombonierkę czekoladek. Wydaje mi się, że na razie dla dziecka nie powinniście nic kupować.
Pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dobry alkohol faktycznie będzie dobrym prezentem, ale niestety skorzysta z niego tylko brat TŻta
![]() ![]() Jeśli kupowałabym coś dla dziecka, to raczej drobnostkę - zabawkę albo książeczkę.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.