|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
pytanie o internet
Hej!
Nie mam zielonego pojecia jak sprawa wyglada, a nie mialam czasu dopytac sie jeszcze w punkcie Play, dlatego pisze ![]() Mam wykupiony internet ten mobilny- bezprzewodowy (na modem) w Play. Wyjezdzam wkrotce do Wloch i zastanawiam sie czy jak wezme ze soba laptopa i ten modem to czy on bedzie normalnie dzialac.. Orientujecie sie moze co i jak??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pytanie o internet
nie będzie działać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
o szlag;/ umowy tez nie moge rozwiazac;/ kurcze...chyba musze znalezc kogos kto ode mnie odkupi go albo nie wiem sama juz co...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chyba, że wykupisz sobie roaming,ale wychodzi bodajże 5gr za 100kb więc nie poszalejesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
cholerka, nie wiem co mam teraz zrobic bo szkoda mi placic kase jak nie bede z niego korzystac;/
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- a to jakies roamingi sie wykupuje?? ja jestem zielona i kompletnie nie siedze w temacie. Zawsze wydawalo mi sie, ze roamingi to chodzi o telefon komorkowy... a nie o internet taki z kompa bezprzewodowy............ ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Tyle, że ten internet działa na podobnej zasadzie jak telefon. Masz przecież w modemie w środku kartę taką jak wkładasz do telefonu
![]() A co do roamingu to nie wiem co i jak, zapytaj w Play'u.... no i trzeba było o to pytać przed podpisaniem umowy. Bo zerwanie przed czasem na pewno obciążone jest jakąś karąpeiniężną |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
lepiej poszukac jakies wloskiej oferty na modem na karte. Albo liczyc na wifi.
Modem w playu po prostu komus przekaz, zeby sie nie marnowal bo we Wloszech maly uzytek. Ja mam w playu na karte i w kazdej chwili moge zrezygnowac. Sama teraz rozgladam sie za francuskimi ofertami. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
dzieki za info, bo ja nie wiedzialam czy tam jakas karta jest czy nie i jak to generalnie dziala. Nie orientowalam sie bo juz mi zalozyli to, wiec nie mialam takiej potrzeby. Wypytam jeszcze co i jak... czyli hmm.. tak czy siak..modem ze soba wezme..myslicie ze sie nada tam? i czy do tego mojego modemu bedzie pasowac jakas wloska karta?? kurcze, wiem ze za zerwanie umowy jest kara pieniezna;p
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- wiem wiem...ten wyjazd to tak wyszedl na spontanie, bo gdybym wiedziala wczesniej ze wyjezdzam nie inwestowalabym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Na stronie play można wejść na taki czat tylko nie pamietam w którym miejscu on jest. Tam może konsultant Ci odpowie. Ja pytałam kiedyś o przeniesienie numeru do play i mi odpowiedzieli, wiec odnosnie internetu też może odpowiedzą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
kurcze a jak to sprawdzic czy ma czy nie ma? ;>
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mogłabyś spróbować włożyć inną kartę, od kogoś kto ma internet w innej sieci, np. orange free. Nawet jeśli ma simlocka, to można jakoś ściągnąć, ale nie znam się na tym.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.