|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Rycerze Króla Chrystusa
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Ot, ciekawostka taka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rycerze Króla Chrystusa
Ksiedzem, księdzem.
Natankowe teksty są juz kultowe, mam tylko nadzieje ze sekty na tym nie zbuduje. Taki ultrakatolicki folklor mi nie przeszkadza. Ale ja maluje paznokcie na jaskrawe kolory, czarny na przyklad ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
A ja słucham nie tego muzyki :d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Już chyba ze dwa miesiące jest o tym głośno.
Dostał "upomnienie" odgórne czy tam zakazali mu odprawiania mszy, ale się nie posłuchał. Nie wiem o czym tu dyskutować? Kolejny wariat w stylu ojca Rydzyka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28730681]http://wiadomosci.onet.pl/regionalne...wiadomosc.html
Ot, ciekawostka taka ![]() ![]() Natanek jest jeszcze księdzem, jednak ze względu na zupełne zignorowanie zakazu wykonywania czynności kapłańskich (udzielanie sakramentów, odprawianie mszy) nałożonego przez kurię, zapewne będą nakładane kolejne "stopnie" kary (za m.in. nauczanie niezgodne z KK) co w kilku krokach prowadzi do wykluczenia ze stanu duchownego; Poza kwejkiem ![]() Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2011-08-13 o 09:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28730872]A ja słucham nie tego muzyki :d[/QUOTE]
w sensie: http://www.youtube.com/watch?v=mIU8l...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=NSOqrlS_D6w http://www.youtube.com/watch?v=efArm...eature=related ? ![]()
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
O to co lubie. Dyskurs miedzy prawdziwymi katolikami, a tymi nieprawdziwymi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Jakiś rozłam na kościół katolicki i kościół mocherowo-natankowy by się przydał samemu kościołowi nawet.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Wiem że stracił prawo do wykonywania zawodu i Kuria Krakowska ma z nim problem :-P nawet księża "z góry" się wypowiadali bardzo niepochlebnie no i że problem z nim jest bo to się o sektę ociera
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- o kasiaen już wszystko napisała na ten temat. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
nałożono na niego suspensę, a jeśli dalej będzie mu odwalało, to ekskomunika
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Oprócz kazań o lakierze do włosów i żelu do paznokci są też inne
![]() W jednej sprawie Natanek ma rację. Źle się dzieje w Kościele Katolickim. Nie chodzi mi o sprawy finansowe. Dopóki ludzie nie zaczną masowo występować z KK, nie przestaną brać ślubów kościelnych i chrzcić dzieci, "bo tak wypada", finanse KK nie będą zagrożone. Ale kondycja moralna katolików i ich "pasterzy" woła o pomstę do nieba ![]() Oczywiście cała reszta nauczania ks. Natanka, sposób walki i "przygotowań do nieprawdopodobnej bitwy" (cytat z kazania) to jakiś absurd i nawet nie umiem tego skomentować ![]() ![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli na włosach twojego syna jawi się żel...................
......................... ......................... .....to wiedz że coś się dzieje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Natanek tak czy tak jest o wiele mniej groźny od np Rydzyka. On wierzy w to co robi , a do tego jest prostym góralem, ma zdecydowanie inny światopogląd, to co dla nas jest zwykłe i normalne dla niego jest czymś złym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.