|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
Szukam chętnej do zamówienia K-PAK JOICO:)
Witajcie wizazanki
![]() Od pewnego czasu nosilam sie z zamiarem zamowienia kosmetykow joico na moje spalone i zniszczone wlosięta. Niestety Ceny na allegro lub u fryzjera mnie odstraszaly, wiec zamowilam sobie normalne pojemnosci tutaj, w Anglii i jestem zachwycona Niestety np taki reconstruktor 150 ml za szybko poszedl na moje dlugie wlosy, Dlatego myslalm o zamowieniu fryzjerskich butelek pojemnosci 1l, ale niestety to dla mnei za duzo, a nei chcialabym zeby tyle pieniedzy sie zmarnowalo czy zepsulo. Szukam JEDNEJ chetnej na zestaw fryzjerski, podaje ceny juz w zlotowkach- podzielone juz na pol, bo chce ten litr z kims na pol - czyli tyle by wyszlo na osobę:hydrator- ok 80zł rekonstruktor ok 90zł 'zakwaszacz' cuticle neutralizer- ok 80zł szamponu chelatujacego 1l nie chce zamawiac, bo jestem zdania ze 300ml za mniejszą kwote mi wystarczą.. ale mozna sie dogadac ![]() Jedyne ksozty dodatkowe to poczta+ opakowania ![]() Jezeli jestes z Krakowa, mozemy sie umowic na odlewke ![]() ADNOTACJA Proszę nie traktowac tego jako reklamy lub szukania przeze mnie sposobow na zarobek. Nie chce nikogo oszukac ani tymbardziej okrasc. Zainteresowanej podam zrodlo zamowienia, sposow i wszystko wytlumacze. Moja propozycja wynika TYLKO z checi podzielenia sie kosztami i ewentualnej pomocy komus, mi na wizazu wiele osob nieraz pomoglo, wiec ja teraz tez mogę się komus przydac ![]() Pozdrawiam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.