|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
podróbka?
Sąsiadka skądś chyba sprowadziła bluzy i buty adidasa. Kupiłam jedną od niej za 120 zł. Bluza była ładnie zapakowana, poskładana i w ogóle. Ale teraz nachodzą mnie wątpliwości czy nie jest to podróbka. Proszę o pomoc w rozpoznaniu
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: podróbka?
możliwe że to podróbka
ale co z tego? jak się będzie dobrze chodziło a bluza Ci się podoba to o co chodzi? |
|
|
|
|
#3 |
|
BAN stały
|
Moja bluza Adidasa kupiona w sklepie nie ma znaczków przy zamkach od kieszeni a i takiego połączenia kolorów jak Twoje nie widziałam. Ale ładna, tania więc co za problem
|
|
|
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajna
I za taką cenę, i kolory fajne Nie ma Twoja sąsiadka jeszcze takich?
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
o dokładnie! przecież za tą cenę mogłabym ze 2 albo i nawet 3 bluzy na targu jakimś kupić
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
a co, zainteresowana?
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Uważam, że podróbka... Wzorowana chyba na model Firebird TT, jednak oryginalne bluzy mają m.in. inne metki górne, zamki są w kolorze danej bluzy, przy kieszeniach nie powinno być "listka", tylko normalny uchwyt zamka, logo z tyłu powinno być jakby wprasowane i gumowe, a nie wyszywane. No chyba, że jest to jakiś model, którego nigdy w życiu nie widziałam i ma całkiem inne wyznaczniki oryginalności
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

I za taką cenę, i kolory fajne