|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Za ile można to sprzedać?
Chusta biała welniana solidna robiona na szydełku bardzo duża i obrus duży robiony na szydełku z nici lnianej szary
wzór.... chusty http://myszolandia.blox.pl/tagi_b/11...wa-chusta.html wzoru obruska nie mogę znalesc ale jest przepiękny jednolity nie zszywany Jak myslicie po ile można to sprzedać
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
|
|
#2 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Za ile można to sprzedać?
Nie zblokowana, kiepskie zdjęcie, wielkości nie da się ocenić. W dodatku wełna nie wygląda na nową (jaka to firma dokładnie? jakie parametry?) Jeśliby poszła, to za grosze. Więcej starania w prezentowaniu produktu, bo jest nieciekawie.
Nie dałabym więcej niż 20zł, a sama robię i wiem jak wiele pracy to kosztuje i jaki drogi jest surowiec. Zobacz, ile na chociażby Dzianej Mafii dziewczyny biorą i jak pięknie prace prezentują. |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Ale to chyba nie jest zdjęcie jej chusty tylko jakiejś cudzej o takim samym wzorze...?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
A to tym bardziej, jak można wycenić coś, co nie wiemy jak wygląda
Wzór znam, szczerze mówiąc zrobiłabym ładniej, z innej włóczki, zblokowaną chustę by nie była taka...pognieciona? I zamiast frędzli dałabym jakieś ciekawe wykończenie.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;29257858]
Nie dałabym więcej niż 20zł, a sama robię i wiem jak wiele pracy to kosztuje i jaki drogi jest surowiec. Zobacz, ile na chociażby Dzianej Mafii dziewczyny biorą i jak pięknie prace prezentują.[/QUOTE] oj ja bym nawet tyle nie dała Fakt,to bardzo pracochłonne robótki ale na zarobek to musi idealne ![]() Sama niedawno nabyłam takie 2 chusty w second hand;czarną i turkusową za bagatela całe 3 zł za te dwie szt |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Wzór znam, szczerze mówiąc zrobiłabym ładniej, z innej włóczki, zblokowaną chustę by nie była taka...pognieciona? I zamiast frędzli dałabym jakieś ciekawe wykończenie.