|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
ćwiczenia po pracy
Cześć dziewczyny, mam siedzący tryb życia... bieganie troche odpada na mojej dzielnicy... w planie mam kupienie sobie bieżni ale na razie nie ma na to budzetu. Ćwiczyć jednak coś trzeba zacząć ... robie brzuszki 2 serie najpierw 40-45 standardowych a potem 50 podnosząc jednoczesnie kolana. Troszkę już mi się znudziło... jak urozmaicić tą gimnastykę, że stracić dużo kalorii...???
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ćwiczenia po pracy
samymi brzuszkami wiele nie uzyskasz- tym bardziej w tylu powtórzeniach
![]() jeśli siedzisz musisz coś zrobić z nogami bo to one najbardziej potrzebują by krążenie usprawnić- a nie myślałaś o basenie? piękna sprawa ![]() póki lato to fajnie na rowerze pojeździć czy na rolkach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Czy wcześniej biegałaś/biegasz? Bo bierznia to jednak nie mały wydatek i szkoda żeby stała w kącie nie używana. Chyba że jesteś pewna że bieganie Ci odpowiada. Teraz jest lato więc czas na rower, rolki, długie spacery ![]() Ja bym jednak zapisała się na fitnes, chociaż na miesiąc. Na rozruszanie proponuje pilates, a na poprawe kondycji areobik czy np. tańce. A! i rozumiem że plan to schudnąc? Wieć bez diety ani rusz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ja na Aerobic Dance robie takie cw pod koniec zajec:
- brzuszki ze zgiętymi kolanami - potem z nogali w gorze - nastepnie sklony na bok z nogami podniesionymi pod katem 90 stopni i jak zginasz sie w lewo to prawa noge prostujesz i tak na zmiane. - na koniec podnosimy wyprostowane nogi do gory lezac na plecach, rece mozesz miec pod pupa Ja osobiscie polecam wszelakie zajecia gupowe jak Zumba, Aerobic Dance, cw w grupie z trenerem, jak jest ladna pogoda to mozna to robic na zewnatrz, uwielbiam plywac, a na rosciaganie i wzmocnienie miesni swietny jest pilates. Pozdrawiam!
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
a ja lubię różne zestawy i programy na płytkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
JA polecam skakankę człowiek spala więcej kcal niż biegając, a przed zakupem bieżni poprawisz sobie kondycję
Jeżeli dziennie poskaczesz choć 15min już będzie bardzo dobrze. No i skakanka to koszt między złotówką(najzwyklejsza i chyba najfajniejsza) a droższymi i szybciej psującymi się z licznikami itp.(do 50-100zł?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.