|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() ***Sierpień - Moja wishlista***
Szukam:
Pianka do wlosow - bez alkoholu denat. w skladzie Lakiery do paznokci – chetnie Bell, Wibo, Colour Alike, Barbra, Vipera, Virtual, Essence, Sally Hansen (rozne kolory ale najchetniej roze i wszelakie przybrudzone odcienie) Pielegnacja wlosow – maski, sera, jedwabie, keratyny, nabyszczacze, ampulki, mgielki i inne ale bez alkoholu denat. w skladzie Mazidla - plynny jedwab Liese Designing Jelly – rowniez probka/odlewka na testy Pielegnacja naturalna twarzy – glownie oleje, hydrolaty – chetnie odlewki na testy Olejki do twarzy Clarins (Huile Lotus, Blue Orchid) – bardzo chetnie odlewka Rajstopy w sprayu Mydla naturalne Kremy do rąk Antyperspiranty w kulce – tylko nowe Tabletki na zdrowe paznokcie, wlosy i skore Bawelniane rekawiczki i skarpetki do nawilzania na noc Na wymiane mam to co w watku, poza mam jeszcze nowe filtry Soltan Baby SPF 50+ (200 ml). Najchetniej wymienie sie z Wizazankami z UK. Wybieram sie wkrotce do Polski i wysylka na polski adres tez potencjalnie wchodzi w gre. Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2011-08-18 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: ***Sierpień - Moja wishlista***
u mnie trzy lakiery colouralike
![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mam w wątku połowę naturalnego mydła/peelingu w kostce z ukraina shop oraz dolewkę maski naturalnej miód i leśne jagody też z ukraina shop.
Po za wątkiem mam jeszcze 100% naturalną wodę hamamelisową (też ze sklepu ukraina shop) mogę odlać około 15 ml i mam jeszcze krem do rąk oliwkowy z ziaji w wątku. Tylko, że nic u Ciebie nie widzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A znalazlas cos u mnie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Wpierw sprawdze: a widzisz cos u mnie co bys chciala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.