częste spotkania faceta z kolegami - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 20:56   #1
truskawa20
Raczkowanie

częste spotkania faceta z kolegami

Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie. Jestem od roku w stałym związku i mam do Was pytanie czy jeśli facet każdy wieczór w który nie możemy się widzieć spędza z kolegami bądź gdy czasem spotykamy się u niego a że mamy blisko do jego kolegów prawie za każdym razem zaciąga mnie w ich towarzystwo to czy mam powód do obaw, jakby nie było nigdy nie miałam sytuacji,że mnie wystawił dla kolegów, może jak był u mnie to pojechał czasem poł h prędzej niż zwykle, ale mam lekkie obawy czyjak mu powiem, że zbyt często z nimi siedzi nie zdenerwuje go, a zarazem jak nic się nie odezwę to kiedyś się to odwróci w ten sposób, że koledzy będą do niego ważniejsi?? Jak to jest w waszych związkach?
truskawa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:16   #2
201608251020
Konto usunięte

Dot.: częste spotkania faceta z kolegami

Cytat:
Napisane przez truskawa20 Pokaż wiadomość
czy jeśli facet każdy wieczór w który nie możemy się widzieć spędza z kolegami
Skoro się nie możecie widzieć to co Ci do jego czasu jak nim zarządza?

Cytat:
bądź gdy czasem spotykamy się u niego a że mamy blisko do jego kolegów prawie za każdym razem zaciąga mnie w ich towarzystwo
Powiedziałabym jasno że nie mam ochoty spędzać z nimi romantycznych wieczorów. Po roku związku nie umiesz się wyrazić konkretnie?

Cytat:
to czy mam powód do obaw,
No ale co on z nimi takiego robi że mają być obawy? Pije? Pali skręty? Daje w żyłę? Chodzi na panienki?
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:20   #3
Hedonistka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie. Jestem od roku w stałym związku i mam do Was pytanie czy jeśli facet każdy wieczór w który nie możemy się widzieć spędza z kolegami bądź gdy czasem spotykamy się u niego a że mamy blisko do jego kolegów prawie za każdym razem zaciąga mnie w ich towarzystwo to czy mam powód do obaw, jakby nie było nigdy nie miałam sytuacji,że mnie wystawił dla kolegów, może jak był u mnie to pojechał czasem poł h prędzej niż zwykle, ale mam lekkie obawy czyjak mu powiem, że zbyt często z nimi siedzi nie zdenerwuje go, a zarazem jak nic się nie odezwę to kiedyś się to odwróci w ten sposób, że koledzy będą do niego ważniejsi?? Jak to jest w waszych związkach?
Skoro nie możecie się widzieć, to w czym problem? Ma siedzieć w tym czasie w domu i usychać z tęsknoty do Ciebie?
To, że spędzacie czas z jego znajomymi, to też nic złego. Mało jest wątków, w których dziewczyny narzekają, że ich facet nie zabiera ich na spotkania z przyjaciółmi i "dlaaaczegoooo?!".
Sama przyznajesz, że nie wystawia Cię dla kolegów. Dlaczego na siłę szukasz problemu? On spotyka się z kolegami, Ty spotkaj się w tym czasie z koleżankami...
Hedonistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:30   #4
untouchable
Wtajemniczenie

znajdź sobie koleżanki i tez sie z nimi spotykaj, wtedy moze nie bedziesz taka zazdrosna o kolegow swojego chlopaka
Stary 2011-08-21, 21:31   #5
truskawa20
Raczkowanie

problem twki ze pracuje na dwie zmiany od pon do ndz i ten czas który mam wolny popołudniu spedzam go z TŻ a w inne dni gdzie pracuje do wieczora niestety... w domu bo na drugi dzien praca.
truskawa20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:33   #6
pannaswieczka
Raczkowanie

Dopoki koledzy nie są zazdrośni o związek- Ty też nie masz powodu być zazdrosna ...
pannaswieczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:34   #7
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
problem twki ze pracuje na dwie zmiany od pon do ndz i ten czas który mam wolny popołudniu spedzam go z TŻ a w inne dni gdzie pracuje do wieczora niestety... w domu bo na drugi dzien praca.
Jawi mi się to jako cicha zazdrość że Twój facet ma wolny czas i wykorzystuje go na spotkania z kolegami... powinien siedzieć w domu i umartwiać się że z ukochaną się nie spotka więc dzień stracony i nie warto już nic robić

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 21:42   #8
bsia
Rozeznanie

pewnie lepiej by było, żeby w czasie wolnym od Waszych wspólnych spotkań siedział wpatrzony w Twoje zdjęcie usychając z tęsknoty?
jeśli nie masz ochoty spędzać czasu z jego kolegami to mu to powiedz. a zacznij się martwić dopiero, gdy koledzy serio staną się ważniejsi niż Ty
bsia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:50   #9
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Nie widze tutaj żadnego problemu ..

Some people believe in God
I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Nataala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 21:57   #10
jagodowa90
Raczkowanie

Cytat:
Ja również nie widze.

Skoro Ty nie masz czasu na spotkanie, gdy pracujesz wieczorami to twoj chlopak spedza je z kolegami.
Wolałabyś, żeby siedział w domu i usychal z żalu i teksnoty?

Ogarnij się, bo on nic złego nie robi. Z tego co napisałaś to są to zwykłe spotkania, Ciebie nigdy dla nich nie wystawił, więc problemu z nim nie ma.

Za to jest z Tobą. Pomyśl trochę nad sobą, bo okaże się, że kolejny bluszcz na forum się objawił, co to zazdrości, że facet ma jakieś życie towarzyskie poza związkiem a Ty nie...
jagodowa90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 22:21   #11
chwast
Zakorzenienie

Masakra, masakra, masakra! Ja bym się cieszyła, że mój chłopak siedzi z kolegami, robi coś, bawi się w towrzystwie, które lubi kiedy ja siedzę w pracy...
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-21, 22:25   #12
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Dokładnie, co lepiej żeby Twój chłopak był ciapkiem i siedział ciągle przed komputerem nie mając znajomych? Teraz masz problem, a potem jak przesiedzicie kolejny miesiąc sami na pupie w 4 ścianach zatęsknisz nawet do kolegów TŻta, byleby zobaczyc sie z innymi ludzmi. W sumie kiedy on chce iść z Tobą do kolegów to weź też swoje koleżanki, możecie stworzyć fajna ekipę lub powiedz, żeby zabrali też swoje dziewczyny żebyście sie poznały.

Some people believe in God
I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Nataala jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-21, 22:36   #13
la'Mbria
Zakorzenienie

to źle że ma kolegów?
kurza doopa nie rozumiem...no będzie kiedyś wasze wspólne mieszkanie wykańczał to mu koledzy pomogą malować ściany na 70 kolorów które TY wybierzesz,albo meble wam wniosą na 7 piętro gdy się winda zepsuje...koledzy go do slubu z tobą zawiozą
dobrze jest mieć kolegów, uwierz mi wiem co mówię
a skoro TY nie masz czasu się z nim spotkać, to chyba oczywiste że on zapełnia sobie czas wolny tak jak lubi, a nie siedzi i czeka na ciebie...o rzesz...zebym ja tylko takie problemy miała...

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...

Edytowane przez la'Mbria
Czas edycji: 2011-08-21 o 22:38
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 06:17   #14
bluebluesky
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la'Mbria Pokaż wiadomość
to źle że ma kolegów?
kurza doopa nie rozumiem...no będzie kiedyś wasze wspólne mieszkanie wykańczał to mu koledzy pomogą malować ściany na 70 kolorów które TY wybierzesz,albo meble wam wniosą na 7 piętro gdy się winda zepsuje...koledzy go do slubu z tobą zawiozą
dobrze jest mieć kolegów, uwierz mi wiem co mówię
a skoro TY nie masz czasu się z nim spotkać, to chyba oczywiste że on zapełnia sobie czas wolny tak jak lubi, a nie siedzi i czeka na ciebie...o rzesz...zebym ja tylko takie problemy miała...
Swiete slowa! U mnie wnosili na 4te

Autorko, ze tak powiem, wyluzuj. Jesli te spotkania nie prowadza do niczego niepokojacego, to nie ma powodow do paniki
Stary 2011-08-22, 06:22   #15
201803290936
Konto usunięte

Wiele zależy od tego jacy są to koledzy - czy dobrzy, prawdziwi, czy tylko kumple od picia piwa.

To, że spotyka się z kolegami w wolnym czasie, gdy nie jest umówiony z autorką wątku to rzeczywiście nie problem. Jednak gdy już się spotyka i mimo to ciągnie ją na spotkanie z kolegami, zamiast pobyć sam na sam, to już trochę niefajne i w tej sytuacji jak najszybciej powiedziałabym facetowi wprost, że mi to nie odpowiada, że inaczej sobie organizujmy ten czas, który jest nam dany. Porozmawiać, po prostu.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 06:32   #16
vainilla
Zakorzenienie

może mieć przyjaciół. jeśli nie dzieje się tam nic złego jest ok. ale możesz nie mieć ochoty na ich towarzystwo tak często jak on - po prostu mu to powiedz.

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 08:52   #17
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannaswieczka Pokaż wiadomość
Dopoki koledzy nie są zazdrośni o związek- Ty też nie masz powodu być zazdrosna ...

Ale o co chodzi, jacy zazdrosni? Moze np podbudzaja go,zeby nie byl ipka i z nimi dal na miasto zamiast do dziewczyny Niewiadomo, jacy sa i jaki wplyw maja na niego...

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Jawi mi się to jako cicha zazdrość że Twój facet ma wolny czas i wykorzystuje go na spotkania z kolegami... powinien siedzieć w domu i umartwiać się że z ukochaną się nie spotka więc dzień stracony i nie warto już nic robić
No juz tak nie przesadzaj.
Autorce pewnie przeszkadza,ze jak sie spotykaja ,to chlopak musi do kolegow ZAWSZE zajrzec tez Tobie by to nie przeszakdzalo?

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Masakra, masakra, masakra! Ja bym się cieszyła, że mój chłopak siedzi z kolegami, i coś, bawi się w towrzystwie, które lubi kiedy ja siedzę w pracy...

No jasne, niech sie bawi, pije, wyglupia. Ile wlezie, najlepiej.
Moim zdaniem pijani koledzy chcacy sie przed soba popisywac to nie najlepszy sposob na wolny czas ale Wizazanki juz wiedza, ze Autorka po prostu zazdrosna

Zeby nie bylo- tez ich nie znam ale nie pisze,ze Autorka zazdrosna i masakra masakra, bo to nie jest git, ze na kazdej randce widze tez jego kolegow... PO CO?

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 09:03   #18
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
No juz tak nie przesadzaj.
Autorce pewnie przeszkadza,ze jak sie spotykaja ,to chlopak musi do kolegow ZAWSZE zajrzec tez Tobie by to nie przeszakdzalo?
A przeczytałaś wcześniejszą moją wypowiedź czy nie bardzo? Bo wydaje mi się że nie...
Stary 2011-08-22, 13:58   #19
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
no i....?
zacznij sie spotykac z kolezankami, bedziesz wtedy wiedziala, dlaczego twoj facet spotyka sie z kolegami. jesli to normalni, porzadni ludzie to czemu ma z nimi nie spedzac czasu? dziewczyny dobrze pisza, tacy koledzy moga sie pozniej "przydac"
jesli wolisz sie spotykac sam na sam z facetem to powiedz mu o tym wprost. moze sie nie domyslac, ze spedzanie czasu z jego kumplami ci nie pasuje
skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-22, 14:37   #20
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Wiele zależy od tego jacy są to koledzy - czy dobrzy, prawdziwi, czy tylko kumple od picia piwa.

To, że spotyka się z kolegami w wolnym czasie, gdy nie jest umówiony z autorką wątku to rzeczywiście nie problem. Jednak gdy już się spotyka i mimo to ciągnie ją na spotkanie z kolegami, zamiast pobyć sam na sam, to już trochę niefajne i w tej sytuacji jak najszybciej powiedziałabym facetowi wprost, że mi to nie odpowiada, że inaczej sobie organizujmy ten czas, który jest nam dany. Porozmawiać, po prostu.

o to to jak jest sam niech se łazi,ale autorki nie musi targać za soba podczas ich wspólnych spotkań

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
no ok, ale to nie znaczy,że Twój facet ma siedzieć w domu solidaryzując się z Tobą. On ma czas więc sobie wychodzi...
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 16:40   #21
Sweet :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nataala Pokaż wiadomość
Dokładnie
Każde z Was ma swój czas wolny i spędza go, jak mu to odpowiada Nie warto ograniczać w kontaktach ze znajomymi ani partnera, ani siebie- to do niczego dobrego nie prowadzi.
Sweet :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 22:26   #22
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
A przeczytałaś wcześniejszą moją wypowiedź czy nie bardzo? Bo wydaje mi się że nie...
Odwolalam sie jednak do innej.

Cytat:
Stary 2011-08-22, 22:36   #23
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
Odwolalam sie jednak do innej.
Bo tak było wygodniej? napisałam wcześniej co ma zrobić odnośnie spotkań sam na sam. Druga wypowiedź była odnośnie tego że autorka jest rozżalona chyba że ona pracuje a jej facet ma czas na kolegów. A Ty dolepiłaś sobie resztę
Stary 2011-08-23, 11:12   #24
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Bo tak było wygodniej? napisałam wcześniej co ma zrobić odnośnie spotkań sam na sam. Druga wypowiedź była odnośnie tego że autorka jest rozżalona chyba że ona pracuje a jej facet ma czas na kolegów. A Ty dolepiłaś sobie resztę
Kurde, moze i zle doczytalam W kazdym razie dziwie sie dziewczynom, ktore mowia,ze problemu nie ma. Facet spotyka sie non stop z chlopakami i nawet tam dziewczyne ciagnie. To nie jest bardzo normalne. Ale ile osob...

Cytat:
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości