|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
częste spotkania faceta z kolegami
Cześć dziewczyny, mam do Was pytanie. Jestem od roku w stałym związku i mam do Was pytanie czy jeśli facet każdy wieczór w który nie możemy się widzieć spędza z kolegami bądź gdy czasem spotykamy się u niego a że mamy blisko do jego kolegów prawie za każdym razem zaciąga mnie w ich towarzystwo to czy mam powód do obaw, jakby nie było nigdy nie miałam sytuacji,że mnie wystawił dla kolegów, może jak był u mnie to pojechał czasem poł h prędzej niż zwykle, ale mam lekkie obawy czyjak mu powiem, że zbyt często z nimi siedzi nie zdenerwuje go, a zarazem jak nic się nie odezwę to kiedyś się to odwróci w ten sposób, że koledzy będą do niego ważniejsi?? Jak to jest w waszych związkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | ||
Konto usunięte
|
Dot.: częste spotkania faceta z kolegami
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No ale co on z nimi takiego robi że mają być obawy? Pije? Pali skręty? Daje w żyłę? Chodzi na panienki? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To, że spędzacie czas z jego znajomymi, to też nic złego. Mało jest wątków, w których dziewczyny narzekają, że ich facet nie zabiera ich na spotkania z przyjaciółmi i "dlaaaczegoooo?!". Sama przyznajesz, że nie wystawia Cię dla kolegów. Dlaczego na siłę szukasz problemu? On spotyka się z kolegami, Ty spotkaj się w tym czasie z koleżankami... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
znajdź sobie koleżanki i tez sie z nimi spotykaj, wtedy moze nie bedziesz taka zazdrosna o kolegow swojego chlopaka
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
problem twki ze pracuje na dwie zmiany od pon do ndz i ten czas który mam wolny popołudniu spedzam go z TŻ a w inne dni gdzie pracuje do wieczora niestety... w domu bo na drugi dzien praca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dopoki koledzy nie są zazdrośni o związek- Ty też nie masz powodu być zazdrosna ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
pewnie lepiej by było, żeby w czasie wolnym od Waszych wspólnych spotkań siedział wpatrzony w Twoje zdjęcie usychając z tęsknoty?
![]() jeśli nie masz ochoty spędzać czasu z jego kolegami to mu to powiedz. a zacznij się martwić dopiero, gdy koledzy serio staną się ważniejsi niż Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Nie widze tutaj żadnego problemu ..
![]() ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Skoro Ty nie masz czasu na spotkanie, gdy pracujesz wieczorami to twoj chlopak spedza je z kolegami. Wolałabyś, żeby siedział w domu i usychal z żalu i teksnoty? Ogarnij się, bo on nic złego nie robi. Z tego co napisałaś to są to zwykłe spotkania, Ciebie nigdy dla nich nie wystawił, więc problemu z nim nie ma. Za to jest z Tobą. Pomyśl trochę nad sobą, bo okaże się, że kolejny bluszcz na forum się objawił, co to zazdrości, że facet ma jakieś życie towarzyskie poza związkiem a Ty nie...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Masakra, masakra, masakra! Ja bym się cieszyła, że mój chłopak siedzi z kolegami, robi coś, bawi się w towrzystwie, które lubi kiedy ja siedzę w pracy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Dokładnie, co lepiej żeby Twój chłopak był ciapkiem i siedział ciągle przed komputerem nie mając znajomych? Teraz masz problem, a potem jak przesiedzicie kolejny miesiąc sami na pupie w 4 ścianach zatęsknisz nawet do kolegów TŻta, byleby zobaczyc sie z innymi ludzmi. W sumie kiedy on chce iść z Tobą do kolegów to weź też swoje koleżanki, możecie stworzyć fajna ekipę lub powiedz, żeby zabrali też swoje dziewczyny żebyście sie poznały.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
to źle że ma kolegów?
kurza doopa nie rozumiem...no będzie kiedyś wasze wspólne mieszkanie wykańczał to mu koledzy pomogą malować ściany na 70 kolorów które TY wybierzesz,albo meble wam wniosą na 7 piętro gdy się winda zepsuje...koledzy go do slubu z tobą zawiozą ![]() dobrze jest mieć kolegów, uwierz mi wiem co mówię ![]() a skoro TY nie masz czasu się z nim spotkać, to chyba oczywiste że on zapełnia sobie czas wolny tak jak lubi, a nie siedzi i czeka na ciebie...o rzesz...zebym ja tylko takie problemy miała...
jedyne miejsce gdzie sukces jest wcześniej niż wysiłek, to słownik ![]() Edytowane przez la'Mbria Czas edycji: 2011-08-21 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Autorko, ze tak powiem, wyluzuj. Jesli te spotkania nie prowadza do niczego niepokojacego, to nie ma powodow do paniki ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Wiele zależy od tego jacy są to koledzy - czy dobrzy, prawdziwi, czy tylko kumple od picia piwa.
To, że spotyka się z kolegami w wolnym czasie, gdy nie jest umówiony z autorką wątku to rzeczywiście nie problem. Jednak gdy już się spotyka i mimo to ciągnie ją na spotkanie z kolegami, zamiast pobyć sam na sam, to już trochę niefajne i w tej sytuacji jak najszybciej powiedziałabym facetowi wprost, że mi to nie odpowiada, że inaczej sobie organizujmy ten czas, który jest nam dany. Porozmawiać, po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
może mieć przyjaciół. jeśli nie dzieje się tam nic złego jest ok. ale możesz nie mieć ochoty na ich towarzystwo tak często jak on - po prostu mu to powiedz.
![]() |
![]() |
#17 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o co chodzi, jacy zazdrosni? Moze np podbudzaja go,zeby nie byl ipka i z nimi dal na miasto zamiast do dziewczyny ![]() Cytat:
Autorce pewnie przeszkadza,ze jak sie spotykaja ,to chlopak musi do ![]() ![]() Cytat:
No jasne, niech sie bawi, pije, wyglupia. Ile wlezie, najlepiej. Moim zdaniem pijani koledzy chcacy sie przed soba popisywac to nie najlepszy sposob na wolny czas ale Wizazanki juz wiedza, ze Autorka po prostu zazdrosna ![]() ![]() Zeby nie bylo- tez ich nie znam ale nie pisze,ze Autorka zazdrosna i masakra masakra, bo to nie jest git, ze na kazdej randce widze tez jego kolegow... PO CO? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
.
|
Cytat:
zacznij sie spotykac z kolezankami, bedziesz wtedy wiedziala, dlaczego twoj facet spotyka sie z kolegami. jesli to normalni, porzadni ludzie to czemu ma z nimi nie spedzac czasu? dziewczyny dobrze pisza, tacy koledzy moga sie pozniej "przydac" ![]() jesli wolisz sie spotykac sam na sam z facetem to powiedz mu o tym wprost. moze sie nie domyslac, ze spedzanie czasu z jego kumplami ci nie pasuje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to to jak jest sam niech se łazi,ale autorki nie musi targać za soba podczas ich wspólnych spotkań ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- no ok, ale to nie znaczy,że Twój facet ma siedzieć w domu solidaryzując się z Tobą. On ma czas więc sobie wychodzi... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Odwolalam sie jednak do innej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.