![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Zbyt dużo śluzu
Więc nie wiem jak to ująć , ale wydaje mi sie ,ze mam problem ....
A więc keidy spotykam sie z moim tż i są jakieś blizsze sytuacje , chocby sam dotyk(!!!) w kolano , od razu automatycznie robie sie po prostu mokra! Śluzu jest strasznie duzo , wiadomo ,ze robi dzeieje sie tak , dlatego ,ze tz mnie strasznie podnieca . I jest pierwszym przy ktorym sie tak dzieje. Na poczatku sie tym nie niepokoilam ale teraz juz nawet wkladka nie pomaga! a co dopiero jak dojdzie to seksu! Czy są jakeis sposoby , aby to zmiejszyc i czy to wogol ejest normalne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Zbyt dużo śluzu
Cytat:
![]() ![]() w razie dyskomfortu zakładac wkładki a potem jak dojdzie do seksu-to tż bedzie zachwycony ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
no wlasnie wkladka juz nie wystarczai nie ukrywam ,ze troche sie tego wstydze ;|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
amor vincit omnia
|
po tabletkach wiele dziewczyn 'wysycha' nieco.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Kochana, czego tu się wstydzić? Gdy kobieta jest TAM mokra po samym dotyku w kolano jak sama napisałaś to największy komplement dla jej faceta...
![]() ![]() Ja sama robię się mokra przy owym dotyku w kolano mojego TŻta ![]() I nigdy się tego nie wstydziłam, jara mnie on przeokropnie więc się przed tym nie bronię. I już!
Najpierw zdjęłam koszulę, potem trochę tańczyłam... I przez chwilę się czułam jak dziewczyny w "Świerszczykach". DUKAM ![]() Przytul mnie i nie pozwól już nigdy zwątpić we własną siłę. Teraz Ty nią jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
amor vincit omnia
|
niektóre kobiety mają problem z naturalnym nawilżeniem nawet podczas zaawansowanych pieszczot, nie mówiąc już nawet o suchości podczas stosunku. niektóre wręcz przeciwnie- sam dotyk partnera sprawia, że są mokre TAM. moze być to dyskomfort czasem (sama szybko robię się mokra, gdy TŻ mnie dotyka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Też tak mam, też trochę się wstydzę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
miałam to samo - zaczęłam brać tabletki i tęsknie za czasami, gdy po buziaku byłam mokra.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
mam tak samo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
A ja raz mam morko od samego dotyku a czasami jestem mega sucha :/
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-02-15 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
No więc. Też się wstydziłam, ale tylko na początku. Potem normalka. Lubię jak facet krąży ręką po moim ciele, schodzi tam i dotyka
![]() ![]() Co do dotykania, to też czasami tak mam, że wystarczy że obejmę lub ucałuję faceta i mokro się robi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Normalna fizjologia kobiety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
to problem???? chyba powód do radości, nie musicie paprać się z żelem, też bym tak chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
Też tak mam
![]()
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Może to głupie ale ja w życiu sobie nie wyobrażałam, że nawet jeśli kobiecie jest przyjemnie to może mieć wciąż sucho. Ja w życiu tak nie miałam, mam zawsze strasznie mokro... czasami to przeszkadza , można czuć się trochę niekomfortowo ale w sytuacjach gdzie jesteśmy sami z TŻ nie przeszkadza mi to - a ile jemu to frajdy sprawia
![]() Chociaż nie... jest pewna rzecz która mnie trochę przeraża. Co jeśli zgodzę się na minetkę, co jeśli mu nie będzie smakować a tego śluzu jest tak dużo ... hmmm...
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
mlodziutka_101 dokladnie to samo mnie przeraza ;( nie wiedzialam jak to ujac , bo ten dyskomfort jakos zniose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny! ich wydzieliny jest o wiele więcej, a jakoś się nie martwią o jej smak;p
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Boże,a już myslałam, że ze mną tez co nie tak ... Też miałam obawy, że to nienormalne bo kiedyś nagle mój facet zdziwiony powiedział "kochanie! Jaka ty tam mokra! Z ciebie się leje!
![]() ![]() ![]() Szczerze powiedziawszy nie wiedziałam co mu odpowiedzieć i było mi cholernie głupio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Skąd ja to znam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Hm...cieszylabym sie gdybym miala taki problem. Ja niestety jestem tak sucha,ze moj tz sie starsznie denerwuje bo mysli ze mnie nie podnieca. A prawda jest taka ze kiedy zaczelam brac tabletki to po prostu "wyschlam":P
Ciesz sie, bo twoj facet na pewno bedzie zadowolony ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Szukałam jakiegoś wątku by nie tworzyć nowego, dlatego podpisuję się pod tym.
Ja rowniez mam z tym problem, już od conajmniej 2 tyg. wydzielina jest zwyczajna, barwa ok, zapach rownież, ale ciągnie się tak jakby... oczywiscie w czasie cyklu jest taka faza, ale teraz trwa ona dziwnie dluzej... mamy z tym lekki problem... ale zastanawia mnie następna rzecz. Kiedy moj Tż chce we mnie wejsc to mowi ze nie moze się przedostac przeze mnie tak jak kiedyś, ze coś tam ku końcowi się zwęża i ma rację bo jest to wyczuwalne palcem. To zgrubienie kiedys sie pojawiało (mowie od sciany tylnej, od kregosłupa), ale nigdy nam to nie przeszkadzało we wspołzyciu. Czy moze mialyscie Kobietki taki problem? Bo juz nie wiem czy tam rzeczywiscie coś przeszkadza... a prób wspolzycia było kilka i niestety konczyły się fiaskiem. Czy to za dużo śluzu czy to zgrubienie... sama nie wiem.. Wiadomo nic nie zastąpi rozmowy z lekarzem... troche zejdze znaim wbije się w termin a moze akurat jakies rady polecą od Was. takze z góry dziekuje ![]()
PODPISZ SIĘ I POMÓŻ!!!! ![]() http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków ![]() Proszę zastanów się nad adopcją. http://www.mielec.bezdomne.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
też mam "problem" ze zbyt dużym nawilżeniem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Ciesz się, że tak masz, bo u mnie jest ciężko w tej kwestii ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Ja miałam podobny problem.
Śluzu było bardzo dużo , a jak byłam podniecona to już wodospady. ![]() Co się okazało? Nadżerka na całej szyjce macicy. ![]() Edytowane przez nailatka Czas edycji: 2011-05-16 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Faceci to lubią! Nie ma czym sie przejmować. Mój TŻ jak tylko poczuje że śluzu jest więcej niż zwykle, czyli ten Wasz "wodospad" to od razu mówi "zaraz wracam" i leci z językiem między moje uda
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.