|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odtwarzacze muzyki ;D
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odtwarzacze muzyki ;D
Creative ZEN.
Niezawodny.
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Ja mam iPoda i nie zamienilabym go na nic innego
![]() Inna godna polecenia firma to wg mnie iriver. Swietna jakosc dzwieku, sa tansze niz iPody, ale wyglaja rownie estetycznie ![]() Nie polecam kupowania tzw. odwtarzaczy no name na allegro i ebayu. Tam sa zamieszczone screeny z iPodow, a do reki dostajesz szmelc rodem z Chin, ktory rozwali Ci sie po tygodniu. Jezeli juz kupowac na aukcji, to u zaufanego sprzedawcy i nie wierzyc w zapewnienia, ze za 100 zl dostaniesz swietny odtwarzacz, bo to nieprawda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;28894275]Ja mam iPoda i nie zamienilabym go na nic innego
![]() Inna godna polecenia firma to wg mnie iriver. Swietna jakosc dzwieku, sa tansze niz iPody, ale wyglaja rownie estetycznie ![]() Nie polecam kupowania tzw. odwtarzaczy no name na allegro i ebayu. Tam sa zamieszczone screeny z iPodow, a do reki dostajesz szmelc rodem z Chin, ktory rozwali Ci sie po tygodniu. Jezeli juz kupowac na aukcji, to u zaufanego sprzedawcy i nie wierzyc w zapewnienia, ze za 100 zl dostaniesz swietny odtwarzacz, bo to nieprawda.[/QUOTE] Dzięki za pomysł z iriverem, rzeczywiście bardzo estetycznie wygląda ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
0_o Ten iriver jest naprawdę fajny!
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
http://forum.mp3store.pl/
Załóż swój temat, podaj wymagania i budżet, a chłopaki doradzą. ![]() Z lepszy producentów jeszcze cowon iAUDIO a z bardziej budżetowych polecają SanDisk SANSA CLIP+ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Mam iPhone'a i tam słucham muzyki. Miałam też iPoda-również bardzo fajny. tz ma Creative Zen i 2 razy oddawał do naprawy.
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
B. dobra jakość w porównaniu d0 ceny - sansa clip albo nowa wersja clip+ (ze slotem na kartę)
Poszukaj w googlach recenzji to sama się przekonasz ![]() Edytowane przez tasik92 Czas edycji: 2011-08-21 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Mam sansę (tę ze slotem), ogólnie polecam, choć chciałabym, żeby jeszcze trochę głośniej grała. Chociaż może ja czegoś nie ustawiłam w głośności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W ustawieniach można zmienić głośność na wyższą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Polecam Creative Zen. Mam go juz chyba 3,5 lata i dziala jak ta lala
![]() Ten z duzym ekranem, na ktorym mozna tez przechowywac zdjecia a takze ogladac filmy( oczywiscie miesci sie tam jeden film). Oplaca sie zainwestowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
No cóż, mi Creative Zen rozwalił się po miesiącu użytkowania, zanim jeszcze zdążył chociaż raz upaść
![]() Odtwarzacz jest spory, gdybym miała wybierać jeszcze raz, wybrałabym znacznie mniejszy, ale to zależy, czy kto chce również oglądać filmy czy nie. Mimo sporych rozmiarów jest lekki i dosyć trwały, bo upadł mi już nie raz i to na twarde powierzchnie i nic mu się nie stało. No może troszkę się porysował. Jakość dźwięku ok, ale bardzo dużo zależy od słuchawek, ja nigdy nie korzystałam z tych dołączonych do zestawu. Cena raczej w normie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
Creative Zen'a też miałam. I nie mogę złego nic powiedzieć tyle , że słuchawki nietrwałe ^^ Ale z chęcią spróbuję czegoś nowego. Ta sansa wygląda zachęcająco ;D
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Mam iRiviera i uważam, że nie ma lepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:14.