|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
kreacja na wesele(kolory)
Mam problem...nie wiem jak dobrac mężowi ''kreacje''. ja mam szaro-srebrną kiecke z różowym dodatkiem. Mąż ma czarny leciutko prążkowany czarny garnitur. Myślałam zeby załozył szarą(jasną) koszule i do tego rózowy krawat . Czy to będzie pasowac ? Poroszszszszszę pomóżci
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: kreacja na wesele(kolory)
Koszula może zostac szara a krawat lepszy bedzie ciemno szary lub szaro-srebrny.Różowy odradzam,za duży kontrast z czarnym garniturem.
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze? Dla mnie dobieranie krawatów czy koszul pod kolor sukienki to troche wiocha. Jeszcze pól biedy jak pasuje, ale dobieranie na siłe...Nie wiem skąd taka moda sie wzieła?
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm...dlaczego wiocha? To wesele ,ma byc wesoło. No i czy tak (szara koszula ,szary krawat ) nie bedzie za szaro
? Dziękuje za odpowiedzi ,napweno wszystkie wezmę pod uwagę |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
tylko nie różowy krawat, to jest niemodne. A np. ciemniejszy odcień szarości? lub po prostu czarny ?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowanie nie należy dobierać krawata do sukienki towarzyszki
Pominę kwestię adekwatności czarnego garnituru do pory i okazji, niewiele osób o tym myśli i traktuje czerń jako najbardziej uniwersalny kolor garnituru. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:05.

? Dziękuje za odpowiedzi ,napweno wszystkie wezmę pod uwagę