|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
SOLARIUM w UK - jakie kosmetyki przyspieszające opolanie?
hej
![]() zaraz tłumacze że nie chcę się 'uwędzić' ![]() ![]() ![]() chcę pierwszy raz ok ponad 9msc pojsc na solarium ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: SOLARIUM w UK - jakie kosmetyki przyspieszające opolanie?
Powiem Ci tak.
Po dłuższej przerwie też wybrałam się tutaj do solarium. Dzień przed zrobiłam sobie peeling ciała i nasmarowałam się oliwką i drugiego dnia poszłam na solarium. Coś niesamowitego!! Tutaj albo mega-szybko te lampy łapią, albo mój sposób daje takie dobre efekty. Poszłam dwa razy i już jestem cudnie-karmelowa! Spróbuj! ![]() PS ah i dodam jeszcze, że byłam po 5 min. każda sesja! ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
uuuu dzieki
![]() a jaka oliwka sie posmarowalas? mialas jakis dodatkowy krem w solarium? jesli tak to jaki? ile placilas za minute? i na jakich lampach bylas? moze masz str www tego salonu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Zainwestowałam sobie w małą wersję (podróżną) oliwki Johnson's baby. Może i malutka, ale jest niesamowicie wydajna i kosztowała tylko funciaka w Asdzie bodajże. Nie miałam dodatkowych kremów, bo ta oliwka z wieczornego smarowanka jeszcze była na ciele. Płaciłam dwa funty za pięć minut (zdziwiłam się, że tak tanio). No i to chyba jakiś standard te pięć minutek, bo nie wiem, czy funt kosztuje dwie i pół minuty. ;PP No i o mocach lamp czy o tym, czy są brązujące to mnie nie poinformowano. NO nie ma się co dziwić, bo nie pytałam. ;P A nazwy nie pamiętam, tym bardziej nie znajdę strony, ale jak będę w pobliżu, to zerknę. ![]() ___ Też myślałam, żeby jakieś kosmetyki do opalania sobie zakupić, ale na prawdę efekty dwóch wizyt mnie całkiem zaskoczyły i teraz to raczej myślę o kosmetykach utrwalających! ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
to peeling i oliwka ma takie dzialanie, zawsze tak robilam i tutaj i w Polsce
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.