|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wizzair bagaż podręczny
Cześć, za miesiąc lecę na weekend odwiedzić rodzinę i nie biorę ze sobą na ten krótki czas walizki tylko plecak jako bagaż podręczny. Będę leciała liniami Wizzair. I tu mam do was pytanie, mój plecak ma idealną wysokość ale w szerokości ma 2cm za dużo. Może to by nie był problem jakby był,,miękki" ale jest sztywny. Wie ktoś jak oni mierzą na lotnisku bagaż podręczny? Trzeba go wcisnąć w taki specjalny kosz przy odprawie? Czy bardziej dokładnie? Bo jakoś bym go wcisnęła jeśli tylko o ten kosz chodzi. I drugie pytanie, czy jak sama zrobię odprawę Online w domu i wydrukuję kartę pokładową to muszę iść tam gdzie inni robią odprawę i oddają bagaże? Czy mogę iść prosto do odprawy celnej gdzie sprawdzają co jest w torbie w środku? Lecę pierwszy raz stąd moje pytania 😊 z góry dzięki za pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
BAN stały
|
Dot.: Wizzair bagaż podręczny
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizzair bagaż podręczny
Latałam często bardzo do Norwegii i sprawdzanie wymiarów to losowa sprawa, ale nie raz widziałam, że ktoś dopłacał. Jeśli chodzi o odprawę online to idziszesz od razu na odprawę, nie tam gdzie nadaje się duże bagaże. Ogólnie polecam aplikacje wizzair, bilet elektroniczny to wygoda
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.