|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wizażystka poszukiwana Zagłębie-Śląsk
Poszukuję sprawdzonej wizażystki na makijaż ślubny najlepiej z Sosnowca, Dąbrowy Górniczej, Mysłowic, Będzina, Katowic. Błagam o pomoc bo szukam i znaleść nie mogę. Najlepiej takiej co do domu przyjedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wizażystka poszukiwana Zagłębie-Śląsk
Ja zapytałam w Sephorze i podano mi namiar na wizażystkę Maxa Factora, nawet mnie pomalowała (za darmo) w Douglasie. Tobie też radzę się zapytać bo te dziewczyny znają wizażystki które organizują tam pokazy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
na kiedy ten makijaż i co Cię interesuje ja jestem wizażystką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Ślub 27.08.2005 w Sosnowcu, interesuje mnie delikatny makijaż ale niestety moja cera nie jest idealna ( świece się i mam krostki, które trzeba zatuszować)i bardzo mam potliwą twarz chciałabym aby makijaż nie spłynął mi z buzi po wyjściu z domu. Chciałabym też mieć doklejone takie kępki rzes na oczy ale chyba najlepiej to oceni wizażystka jak powinnen wyglądać mój makijaż bo ja jestem kopletne beztalecie w tych sprawach. edytajak@wp.pl - napisz na jakich pracujesz kosmetykach i czy ten termin masz wolny, może umówimy się na próbny makijaż??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:10.