|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jest może ktoś kto postępuje tak jak ja?
.
Edytowane przez kakakax Czas edycji: 2011-10-24 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jest może ktoś kto postępuje tak jak ja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Też zwróciłam uwagę tylko na to, że Autorka ma jakieś wymagania co do wyglądu. Wiem, że wygląd ma znaczenie, bo kłamałabym mówiąc, że jest inaczej, ale jak `dorośniesz`, to zrozumiesz, że pokochać można kogoś, kto urodą nie grzeszy. Co ja gadam! Każdy jest na swój sposób wyjątkowy i jak się kocha kogoś, to ta osoba jest dla nas najpiękniejsza na świecie. Problem z niczego według mnie. Płytkie zachowanie...
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Wybacz, że tak z innej beczki, ale czy Ciebie ktoś kiedyś skrzywdził? Nie chodzi mi tu o faceta, ale np. o sytuację w domu.
Często ludzie, którzy mają złe doświadczenia typu alkoholizm w rodzinie lub inne patologie, nie potrafią zaufać i stąd biorą się takie zachowania jak Twoje.. Jesli jednka nic takiego sie nie działo, to po prostu jeszcze nie dorosłaś d związku i szukasz księcia na białym koniu, tyle, że tacy nie istnieją więc wake up ![]()
![]() |
#9 |
6 lat z wizażem:)
|
Też zauważyłam że kilka razy wydałaś się że patrzysz głównie przez pryzmat wyglądu . Chociaż w sumie, jeśli nic Cię nie ciągnęło do tych facetów to nie widzę sensu wiązania się na stałe.. Obniż tylko trochę progi i otwórz szerzej oczy, lęk przejdzie jak poznasz kogoś kto powalczy zebyś go nie spławiła tak od razu
![]()
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Ja się wcale nie dziwię, że nie miałaś chlopaka. Liczy się dla Ciebie wygląd, nie dajesz nikomu nawet szansy, żeby pokazał swoje zalety, bo jeżeli nie wygląda jak ideał, od razu jest skreślony... Mnie Twoje zachowanie wydaje się śmieszne. Wykręcanie się od spotkań, poziom dziecka. Gościu ten 30letni, podejrzewam, poderwał mlodą dziewczynę, zobaczył, że Ci imponuje, więc chciał skorzystać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Pewnie boisz się wejść w związek, skoro jeszcze z nikim nie byłaś jest to dla Ciebie nowość.
Jeśli zależy Ci na tej znajomości to napisz temu facetowi dlaczego tak się zachowałaś, że to wynika z nieśmiałości, żebyście się najpierw trochę lepiej poznali, żebyś mogła się oswoić z jego obecnością. Bo jak dla mnie to on mógł sobie pomyśleć że traktowałaś to jako zabawę, na zasadzie rozkochać i niech sobie chłopina teraz siedzi i się zastanawia o co Tobie chodzi. Sama spójrz jak to wygląda stojąc obok, postaw się na jego miejscu.Jeśli Ci zależy napisz do niego dlaczego tak postąpiłaś albo odpuść.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Porozmawiaj z psychologiem o swoich problemach dotyczących związków.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.