Zabawki dla panów - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2021-05-23, 11:52   #1
From_hell
Przyczajenie

Zabawki dla panów

Facet chce mi kupić zabawkę sterowaną aplikacją.

Świetny pomysł, ale szukam też zabawki, którą ja się będę mogła nad nim poznęcać 😅

Generalnie kochamy zabawki, ostrzejsze zabawy, on kocha rimming, moje palce w nim.

Szukam zdalnie sterowanego masażera prostaty.

Polecicie coś?
From_hell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-24, 00:38   #2
OkiemMezczyzny
BAN stały

Dot.: Zabawki dla panów

A nie możecie razem pooglądać?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
OkiemMezczyzny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-05-24, 07:17   #3
From_hell
Przyczajenie

To wydaje się najprostsze i ostatecznie tak się pewnie skończy.

Wolałabym jednak zrobić mu niespodziankę

Takich gadżetów dla panów nie ma zbyt wiele niestety. Trudno też więc o opinie użytkowników.

*mam wręcz wrażenie, że to wciąż jest jakieś tabu i mało facetów (szczególnie hetero) decyduje się rzeczowo wyrazić opinie.
Przeczesuję internety od około 2 tygodni i, o ile zabawek dla kobiet jest mnóstwo i mnóstwo jest opinii na ich temat, tak z masażerami prostaty jest kłopot 🤷☠♀️

No nic. Mam już coś na oku i mam nadzieję, że się spodoba

Stary 2021-05-24, 07:26   #4
OkiemMezczyzny
BAN stały

Cytat:
Napisane przez From_hell Pokaż wiadomość

Takich gadżetów dla panów nie ma zbyt wiele niestety. Trudno też więc o opinie użytkowników.

*mam wręcz wrażenie, że to wciąż jest jakieś tabu i mało facetów (szczególnie hetero) decyduje się rzeczowo wyrazić opinie.
Przeczesuję internety od około 2 tygodni i, o ile zabawek dla kobiet jest mnóstwo i mnóstwo jest opinii na ich temat, tak z masażerami prostaty jest kłopot 🤷♀️

Rozumiem intencje. I gratuluję Tz.

OkiemMezczyzny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-15, 12:55   #5
sen36
Raczkowanie

Facet to proste stworzenie - może i zabawek jest mało ale pomysłowa dziewczyna z byle czego zrobi mega seks - imprezkę No i inna sprawa, że my wolimy patrzeć jak wy używacie zabawek przy nas...
sen36 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-15, 15:26   #6
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584
Konto usunięte

Cytat:

Przeczesuję internety od około 2 tygodni i, o ile zabawek dla kobiet jest mnóstwo i mnóstwo jest opinii na ich temat, tak z masażerami prostaty jest kłopot 🤷☠♀️

Ja lubię zwykłe dildo (takie ja wiem, w kształcie grubaśnego palca lekko zgiętego, jakieś 15cm). Te takie "kulkowe" mi się nie podobały. Bardziej penisowe dildo też ok, liczy się materiał i dobry silniczek przynajmniej kilkoma programami o różnej sile.
Czopkowate dildo mi się nie podobały.
Masażerów nie próbowałem. Strap-on fajna zabawka ale wymaga bardziej otwartej partnerki (tylko jedną to bawiło ale za to jak, reszta wibrator tak, strap-on no coś ty) no i trochę większy wydatek by nie odpadło podczas zabawy.
Korki analne mi się nie podobały.
Palec przy penetracji za to tak.
dfa92456d73d4ef7a78ce2327709265e19ebf5a3_60cd257269584 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-23, 22:21   #7
From_hell
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez dfa92456d73d4ef7a78ce2327 709265e19ebf5a3_60cd25726 9584 Pokaż wiadomość
Ja lubię zwykłe dildo (takie ja wiem, w kształcie grubaśnego palca lekko zgiętego, jakieś 15cm). Te takie "kulkowe" mi się nie podobały. Bardziej penisowe dildo też ok, liczy się materiał i dobry silniczek przynajmniej kilkoma programami o różnej sile.
Czopkowate dildo mi się nie podobały.
Masażerów nie próbowałem. Strap-on fajna zabawka ale wymaga bardziej otwartej partnerki (tylko jedną to bawiło ale za to jak, reszta wibrator tak, strap-on no coś ty) no i trochę większy wydatek by nie odpadło podczas zabawy.
Korki analne mi się nie podobały.
Palec przy penetracji za to tak.
Dzięki.

Masażer przetestowany Zdaje się, że egzamin zdał na 6. Usłyszałam, że wiele rzeczy próbował, ale to zupełnie inny level, zupełnie inne doznania 🤷☠♀️ Pewnie nie możesz wiedzieć, o czym mówię, ale pewnie jako kobieta bym to porównała do zabawy z zabawkami typu pingwin (to dla mnie zupełnie inne doznania).

Strap on właśnie rozważam: to mnie mocno kręci i mam przeczucie graniczące z pewnością, że jemu się też spodoba 🤭

Stary 2021-06-23, 22:29   #8
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Napisane przez sen36 Pokaż wiadomość
Facet to proste stworzenie - może i zabawek jest mało ale pomysłowa dziewczyna z byle czego zrobi mega seks - imprezkę No i inna sprawa, że my wolimy patrzeć jak wy używacie zabawek przy nas...
Bardzo generalizujesz.
Niektórzy tam lubią protestować i się pobawić.

Mój Tż jak na razie bardzo lubi uprawiać seks jak ma pluga - albo jak mamy je oboje znacznie mocniejsze odczucia dla obu stron.
Ostatnio próbowaliśmy też soundingu i był zadowolony, ale ja się początkowo trochę cykałam, że mu krzywdę zrobię

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Dzięki.

Masażer przetestowany Zdaje się, że egzamin zdał na 6. Usłyszałam, że wiele rzeczy próbował, ale to zupełnie inny level, zupełnie inne doznania Pewnie nie możesz wiedzieć, o czym mówię, ale pewnie jako kobieta bym to porównała do zabawy z zabawkami typu pingwin (to dla mnie zupełnie inne doznania).

Strap on właśnie rozważam: to mnie mocno kręci i mam przeczucie graniczące z pewnością, że jemu się też spodoba

Pokażesz, co to za zabawka?

Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-23, 23:37   #9
From_hell
Przyczajenie

Pewnie.
Svakom vick app. Nie chciałam strzelać w wyższą półkę, bo nie byłam pewna, czy się spodoba.
Ale zdecydowanie zdał egzamin

Nie wiem czemu nie mogę dodać zdjęcia, ale to ładna zabawka.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Ja się też lekko cykam z soundingiem
Mogę wiedzieć jak dokładnie przeprowadziłaś tę "operację"?

Stary 2021-06-24, 00:54   #10
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Pewnie.
Svakom vick app. Nie chciałam strzelać w wyższą półkę, bo nie byłam pewna, czy się spodoba.
Ale zdecydowanie zdał egzamin

Nie wiem czemu nie mogę dodać zdjęcia, ale to ładna zabawka.

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Ja się też lekko cykam z soundingiem
Mogę wiedzieć jak dokładnie przeprowadziłaś tę "operację"?

Dzięki i super, że się u Was sprawdził

A co do "operacji" to w sumie nic skomplikowanego, tylko wybrałam na początek cienki dilator i użyłam żelu na bazie wody Tż mówił, że średnio przyjemne było dopiero wyciąganie, poza tym wszystko spoko.

Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2021-06-25, 09:06   #11
arno22
Zadomowienie

Zabawa jest przednia ale dla mnie jest najprzyjemniej jak sonduje się przy mocnym wzwodzie i jak jestem super na jarany. Zaczęliśmy z zabawę z bardzo cienkim cewnikiem zanim kupiliśmy zestaw dilatorów.
arno22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości