|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
kosmetyki Nouri Fusion
Witam, czy słyszeliście o tych kosmetykach?
Ja wygrałam jakiś zabieg tymi kosmetykami, oczyszczanie, maseczka i tonizowanie...nie wiem czy pójdę, ale chcę się dowiedziec czegoś, czy to kosmetyki apteczne? ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: kosmetyki Nouri Fusion
odświeżam wątek.
też wygrałam ten zabieg i właśnie jestem po nim. Sam zabieg ok, kosmetyki niby fajne, ale szukam kogoś kto używał tych kosmetyków dłużej. Jakie jest Wasze zdanie na temat tych kosmetyków ? Faktycznie mają takie dobre działanie? Kosmetyki są dosyć drogie ale mają kilka pozycji które mnie zaciekawiły. Problem w tym, że nie do końca wierzę w ich cudowną skuteczność :P Czy na prawdę są takie dobre czy po prostu mają robiony dobry marketing ? :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.