|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
CZERWIEC Szminki Clarins, Dove, Nivea, TaftWĄTEK ZAMKNIĘTY Serdecznie zapraszam!!! Mam kilka zbędnych kosmetyków, których nie używam, a tylko zalegają niepotrzebnie w półce. Zasady podobne jak u reszty Wizazanek. Jedna rzecz o którą bardzo proszę! Nie zgadzam się na rozpowszechnianie - wysyłanie dalej - kopert w których ja nadałam przesyłkę.Moje dane na kopercie są tylko dla osoby z którą się wymieniam! Mam sporo kosmetyków (oczywiście jak na mnie bo nie potrzebuję ich zbyt wiele ) i nie wymieniam się na siłę. Z chęcią wymieniłabym nawet wszystko na coś przydatnego choć to pewnie niemożliwe.Możemy się dogadać i z chęcią wymienię np.2 czy 3 moje kosmetyki na jeden Twój ![]() Wysyłam listem poleconym priorytetem - mogę dołożyć do dokładki znaczek na list zwrotny do mnie także kosztuje Cię tylko koperta!Wish: * czarne długie bawełniane legginsy * Nicholas Sparks "Wciąż ją kocham" * różne rzeczy z BU * żel pod prysznic Rossman Waschbalsam, seria Babydream * kosmetyki naturalne i minerlane * wiele innych.. * z chęcią wymienię się też na fajne książki, jakieś ozdoby do włosów, legginsy i inne "niekosmetykowe" rzeczy które mnie zainteresują BROSZKI-KWIATY materiałowe ![]() Edytowane przez libra27 Czas edycji: 2011-09-20 o 11:09 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZERWIEC Szminki Clarins, Dove, Nivea, Taft
Witaj
![]() interesuje mnie wstępnie szminka Clarins Candy Pink. znajdziesz coś u mnie? |
|
|
|
|
#5 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
hej, znajdziesz cos u mnie za
Nivea odżywcze mleczko do ciała 400ml - nowe ? pzdr :} |
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Taft looks Schwarzkopf - lakier boost up look ultra strong 250ml - nowy
Taft looks Schwarzkopf- pianka push up look ultra strong 200ml - nowa cos u mnie? |
|
|
|
|
#10 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
to tak wstępnie:
sweterek only: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1300577975 i sweterek h&m: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1300577975 Mogłabym prosić o wymiary?: długość od ramienia do dołu szerokość p/pachami i z czego są wykonane - skład materiału (wiem, marud jestem ![]() )---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- a tak na Twoją ocenę, ten only to taki bardziej bawełniany, czy bardziej sztuczny?
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Cos za frozen strawberry?
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za torbę nic nie znalazłam. PS piszmy może w jednym wątku u Ciebie ok?
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Coś za piankę?
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
postaram się zajrzeć jutro do perfumerii i dam znać ok?
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Pozdrawiam
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
coś za:
Taft looks Schwarzkopf - lakier boost up look ultra strong 250ml - nowy Taft looks Schwarzkopf- pianka push up look ultra strong 200ml - nowa |
|
|
|
|
#20 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
ja jednak zrezygnuję, sorry za kłopot i zamieszanie
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz co, chyba będę zmuszona podziękować za tą szmineczkę
byłam dziś w perfumerii z kolorówką Clarinsa, ale nie ma tych pomadek, chyba już nie produkują.a tak w ciemno nie chcę brać, muszę przetestować kolor i konsystencję... |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Interesuje mnie u Ciebie szminka Candy Pink i frozen ,moze znajdziesz cos u mnie? Jak mozesz to odpisz u mnie .Moge tez poszukac czegos poza watkiem mam duzo "naturalnych" rzeczy z BU jak i z ZSK czy mazidel. m.in troche zelu hialuronowego 1%, hydrolatu z glogu, macertu marchwiowego ,maceratu z kasztanowca etc.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2011-06-08 o 00:11 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Zatem;d Co moge Ci ozferowac do wyboru:
*Jezeli chodzi o zel hialuronowy to mam czysty 1% z BU w opakowaniu 100 ml, - zostalo go z 40 ml. Zel hialuronowy jest wydajny wiec taka ilosc posluzylaby Ci jeszcze A w sumie kupilam na BU 3 inne i ten juz nie jest mi tak potrzebny. Termin waznosci to do 06 stycznia 2012.* Mleczka jdwabnego chetnie sie pozbede - termin waznosci jest do poczatku wrzesnia. * 20 g maceratu marchwiowego. *olej kokosowy z efavitu,nierafinowany - bardzo polecany do wlosow. Mam go gdzies z pol sloiczka. Oczywiscie wszystko zapakowane w oryginalnych opakowaniach.Nie przelewane itd. Zatem czekam na Twoja decyzje.
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2011-06-09 o 21:54 |
|
|
|
|
#26 |
|
Lux Mundi
|
Kochana
![]() Jadę jutro do domku, jeśli jesteś zainteresowana wymianką, to mogę zabrać sukienkę ![]() Czekam na wiadomość ![]() Pozdrawiam
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
hej
coś za Nivea odżywcze mleczko?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

) i nie wymieniam się na siłę. Z chęcią wymieniłabym nawet wszystko na coś przydatnego choć to pewnie niemożliwe.