|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Laptop T-mobile - nie działa klawiatura. Ja przywrócić ustawienia domyślne?
Blisko dwa miesiące temu kupiłam sobie laptop mibilny t-mobile. Blueconnect, to znaczy ten modem, działał tylko tydzień. Oddałam go (został wysłany do naprawy) i dostałam zastępczy, który ma słaby zasięg, więc nie korzystam. I tak korzystam z netii, ale płacę za wszystko.
No ale wczoraj... coś się porobiło z myszką i klawiaturą w laptopie. I nie wiem, czy to ja coś nacisnęłam, czy laptop znowu się psuje. Nie mozna przesunąć kart, zamknąć, zaznaczyć, usunąć. Na początku myszka w ogóle przesuwała się w nie te stronę co trzeba. No i nie wiem co teraz. Nie wiecie jak przywrócić ustawienia domyślne w laptopie? A jeśli to nie ja coś wcisnęłam, to chciałabym oddać ten laptop. Czy mogę go oddać? Bo nie mam zamiaru płacić 100 zł przez 3 lata za coś, co nie działa i stale się psuje. ![]() Edit - proszę o usunięcie tematu, bo w złym forum umieściło się (samo) Edytowane przez Kofam smazone pomidory Czas edycji: 2012-07-25 o 09:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Laptop T-mobile - nie działa klawiatura. Ja przywrócić ustawienia domyślne?
Dlaczego po prostu nie pójdziesz do salonu z reklamacja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Laptop T-mobile - nie działa klawiatura. Ja przywrócić ustawienia domyślne?
http://www.porady.org/przywracanie-systemu-windows-7/
postepuj zgodnie z instrukcja ![]() wybierz date sprzed pojawienia sie problemu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.