|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Wrzesień wymiana perfum, odlewek!:)
Wątek nieaktualny- wszystko rozdane
![]() Witam serdecznie, Mam do zaoferowania zapachy, które z chęcią zamienię na inne- najchętniej na słodziaki ![]() Flakony: Life by Esprit Groovy Life for her- tester, zużycie widocznena zdjęciu. Murmure Van Cleef & Arpels- zużycie widoczne na zdjęciu. Max Mara EDP- jak wyżej. oddam tylko za coś z wish listy nie ma Hugo Boss Woman- jak wyżej ![]() Odlewki: Jennifer Lopez Live- jak na moje oko zostało około 9 ml z 10 ![]() Jennifer Lopez Miami Glow- jak na moje oko zostało ok. 8 ml z 10 nie ma Lolita Lempicka Fleur Defendue- ok. 7 ml z 10nie ma plus sampler z atomizerem ponad 2 ml ![]() Lancome Hypnose EDT- na spróbowanie około 0,5- 1 ml ![]() Britney Spears Midnight Fantasy- 10 ml ![]() G De Gigli by Romeo Gigli EDT ![]() ![]() Interesują mnie odlewki (głownie w atomizerkach min. 10 ml): Zawsze się skuszę na: - Chance Chanel, - Coco Mademoiselle Chanel, - Versace Bright Crystal, - Posion'y Diora, - Lanvin Eclat d'arpege, - Angel TM, - YSL Elle EDP, - Chloe Love lub też Chloe "tradycyjna", - Miss Dior Cherie, - Black Cashmere DK, - Lancome Tresor in Love, - Cinema EDP, - Ultraviolet PR, - Słonik Kenzo, to by było na tyle ![]() Edytowane przez ciaszunia Czas edycji: 2011-10-05 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrzesień wymiana perfum, odlewek!:)
Max Mara EDP- jak wyżej. oddam tylko za coś z wish listy cos u mnie?
![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za Hugo Boss Woman- jak wyżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos za Murmure Van Cleef & Arpels ?zajrzyj do obu watkow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś za
Britney Spears Midnight Fantasy- 10 ml ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
sporo oddam za max marę, nawet za odlewkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
hej znajdziesz coś u mnie za Britney Spears Midnight Fantasy- 10 ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się Max Mara, ale nie wiem jaka to pojemność i czy chciałabyś go oddać za Red Delicious.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Niestety HP nie należy do mnie i raczej tylko zostanie wymieniony na podane zapachy. Kenzo też wolałabym wymienić za mojego wish'a.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Dsquared oceniam na 3ml
Lalique 2ml w większej fiolce i ok 2ml w mniejszej w razie co mogę zrobić aktualne zdjęcia, ale najpierw naładuję baterie do aparatu ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Bardzo chętnie przyjmę panią Spears ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Mam D&G The one z odlewki zostało ok 1,5ml i Kenzo Flower z 6ml tak 4ml będą Wstawie później fotki, jak chcesz ![]() Edytowane przez Mikulinka17 Czas edycji: 2011-09-28 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
dzięki, ale raczej nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
od lewej: Lalique, Kenzo, Dsquared, znowu Lalique, D&G
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
No to ja też
![]() PW? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Jak dorzucisz do wyrównania ml dolewki:
Lolita Lempicka Fleur Defendue - sampler z atomizerem ponad 2 ml ![]() G De Gigli by Romeo Gigli EDT ![]() To jestem za. ![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- To może zróbmy tak, że dasz mi tą większą odlewkę Lolity 7 ml, a ja Ci obie She Wood, bo nie chcę się rozdrabniać (a Lolitę lubię) - i bardziej Ci się opłaci. ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Zauważyłam, że już mi zarezerwowałaś, ale jeszcze ten Gigli, ja dodaję obie odlewki She Wood, a Ty mi za to zamieniasz Lolitkę na tą większą - cała reszta zostaje. ![]()
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
niestety nic
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Jak najbardziej dorzucę Gutka. Mam jeszcze jedną propozycję, mogłabym dorzucić jeszcze dwie próbki firmowe Chanel Coco Mademoiselle edp. i Chance Chanel edt. obydwie spray po 2 ml z kartonikami. Ja chętnie poznałabym natomiast Lopez Miami Glow (odlewka) i Hypnose też nie pogardzę. Co Ty na to? A jak nie to jak najbardziej oddam moje Extraordinary plus Gucci za Woman Boss i próbkę Hypnose. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.