|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 105
|
Chora obsesja...na punkcie aktora
Witam
![]() Moje ¿ycie uczuciowe nie istnieje. Nigdy nie istnia³o. Mam prawie 27 lat, jestem bezrobotn± dziewic± z problemami psychicznymi. Nie by³am jeszcze na ¿adnej na randce, nie wiem nawet, co to znaczy ca³owaæ siê. Nie znam ¿adnych mê¿czyzn, a ostatnie znajomo¶ci z nimi zawiera³am w podstawówce. Nie wychodzê balowaæ, nie lubiê. Nie pijê, nie palê. Jestem nudna jak flaki z olejem. Nigdy nie by³am kim¶, kto móg³by siê komukolwiek podobaæ. Typowa klasowa sierota z nadwag±, z t³ustymi w³osami, p³askim cycem i w za du¿ych ciuchach. Du¿o z tej sieroty zosta³o we mnie do dzi¶. Niby schud³am, niby wygl±dam ciut lepiej, ale czujê siê wci±¿ t± sam± brzydk± i aseksualn± oferm±, która dla p³ci przeciwnej jest niewidzialna. Piszê o tym, bo chcê siê jako¶ usprawiedliwiæ. Otó¿, od czasów dzieciêco-nastoletnich miewam zauroczenia...nie w ch³opakach z klasy czy ze studiów (no, mo¿e znalaz³by siê jeden z liceum, ale nigdy nie pozna³am jego imienia), ale w ró¿nych znanych osobach - muzykach, sportowcach itepe. Cz³owiek kogo¶ kochaæ musi, a tak by³o bezpieczniej i ³atwiej w przypadku bezbarwnej dziewczyny, która i tak nie mia³a co liczyæ na jakiekolwiek odwzajemnienie uczuæ od "realnych" facetów. Nie stanowi³oby to problemu, gdyby przesz³o z wiekiem. Czujê jednak, ¿e jest coraz gorzej. Od paru lat jestem ¶miertelnie "zakochana" w pewnym aktorze. Jest to moja pierwsza tak silna fascynacja. Pierwsze fantazje seksualne w ¿yciu. Pierwsze marzenia o tym, jakby to by³o z kim¶ byæ. Lepiej pó¼no ni¿ wcale ![]() "Pozna³am" Go w najtrudniejszym okresie mojego ¿ycia i szybko sta³ siê lekarstwem na wszelakie bol±czki. Ach, te samotne wieczory spêdzane przy nowo zakupionym DVD. Nagrania Jego g³osu s³uchane w ³ó¿ku. Chodzenie z g³ow± w chmurach. Cudowne czasy. Kilka kont na forach Mu po¶wiêconych, konto na Youtube i Bóg wie, gdzie jeszcze. Przez Niego wrêcz uzale¿ni³am siê od neta. Co godzinê sprawdzam, co z Nim. Sta³ siê dla mnie substytutem T¯, którego nie by³o mi dane (i nie bêdzie dane?) mieæ... Od pewnego czasu On jednak ma bardzo z³± passê. S± lepsi, m³odsi, ³adniejsi. Na dodatek starzeje siê, tak bardzo mi ¿al, gdy patrzê na Jego aktualne zdjêcia. By³ idea³em. Nie, nadal jest. Nadal Go...Kocham? Dlatego p³aczê, gdy czytam na forach masy obra¿aj±cych Go, ohydnych wpisów. Dlatego nie ¶piê po nocach, gdy kto¶ wytknie Mu, ¿e wygl±da gorzej od czyjego¶ dziadka i ¿e nie jest tym samym cz³owiekiem, którego kiedy¶ wszyscy kochali. Seksownym, uroczym i zabawnym. To tak boli...Wiem, ¿e On lada moment bêdzie po tej z³ej stronie, tam gdzie bli¿ej ju¿ ni¿ dalej. Nie potrafiê siê z tym pogodziæ. Jedyna osoba, która sprawia³a mi ¿yciu namiastkê tego czego¶, co ludzie nazywaj± szczê¶ciem...Zmieni siê. A we mnie pozostanie pustka i brak celu. Oraz zdjêcia, na których On by³ jeszcze piêkny, m³ody i podziwiany. Mam nadziejê, ¿e to mi przejdzie. ¯e znajdê kogo¶, kto bêdzie lepszy ni¿ On. Kogo¶, kto bêdzie mi Go...przypomina³? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.