|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
w październiku CK Euphoria
Witam,
Czy ma ktoś do wymianki Euphorie edp? Preferowałabym większe ilości. Innymi zapachami też można kusić ![]() Moja lista ![]() Perfumy: -Burberry - Baby Touch ok 65 ml z flaszką -Salvador Dali Purplelight-flaszka 16-18 ml z flaszką -DKNY czerwone jabłuszko ok. 10 ml z flaszką -Halloween J. Del Pozo ok. 10-15 ml z flaszką -Kenzo- Flower Le Perfum edp, odlewka 9 ml -Kenzo-Flower ok 45 ml z flaszką Pielęgnacja: 1. Rimmel - Sun Shimmer Bronze Sexy Legs, nowy 2. L'oreal - Glam Bronze, rajstopy w spray, nowe, raz psiknięte na dłoń nawet nie na nogi 3. Botanics- Brązujący balsam do ciała, nowy 4. Delia- Henna do brwi i rzęs grafitowa i czarna, nowe 5. Delia- Jedwab do ciała srebrzysty, nowy 6. EDM Big Linen NOWY 7. Try Me Base Light 7 testerków 8. BU Żel hiarulonowy NOWY 9. BU puder bambusowy (część przesypałam, do wymianki mam pozostałą w oryginalnym opakowaniu BU) 10. Bronzer KOBO, tańszy odpowiednik Chanel
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2011-10-19 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w październiku CK Euphoria
no zależy jakbyśmy się dogadały
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
kenzo flower chyba tylko, ewentualnie rajstopy w sprayu z nieperfumowych
![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- ale jak dokładnie? ;p a czy miałabyś atomek do wysłania ewentualnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się flower, flower perfum, Ale tak - flaszka odpada, bo ja mogę zrobić aby odlewki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Nadal chetna na Euphorie? Tylko,ze to edt. Wzielabym Kenzo Flower, kiedys wachalam i byl calkiem calkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.