|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Polka z Murzynem lub innym obcokrajowcem
Czesc Dziewczyny,watek ten poswiecam na wszystkie wasze spostrzezenia w zwiazkach mieszanych,mieszanych kulturach i tradycjach.Napiszcie jak dajecie rade albo co o tym myslicie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Polka z Murzynem lub innym obcokrajowcem
czy jak to określiłaś Murzyn musi być obcokrajowcem? bo temat brzmi Polka z Murzynem lub innym obcokrajowcem, czy to jest nie wiem eee jakaś narodowość może ja o czyś nie wiem ?:P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
chyba juz jeste taki watek.
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Hej chodzilo mi o zwiazki mieszane a w szczegolnosc zwiazki z czarnoskorymi.
Wiadomo ze wychowujemy sie w innych kulturach i szukam dziewczyn,ktore sa w takich zwiazkach zeby poprostu pogadac na temat tych roznic i jak kazdy sobie radzi w takim zwiazku.Tak wiem ze byl juz taki watek ale juz dawno nie ruszony wiec chcialam wiedziec czy moze ktos nowy jest i chce pogadac.Aha nie niejestem rasistka i sama jestem w mieszanym zwiazku . ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Murzyn to afrykanin a afrykanin to nie Polak czy nie? takze dla polki jest to obcokrajowiec. Moze sie zle wyrazilam to sorki,mieszkam za granica i nie pisze czesto po polsku |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
.
|
ja bylam z murzynem, ktory urodzil sie w polsce... wiec nie uwazam go za obcokrajowca z powodu koloru skory...
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mi nie chodzi czy on jest Polakiem czy nie,zalozylam ten watek bo chcialam poplotkowac z dziewczynami ktore tak jak ja sa w mieszanych zwiazkach.Chcialam wiedziec jak jest w ich zyciu mieszana kultura,tradycje.Nie zawsze jest latwo wiem to po sobie ale jakos dajemy rade.Ja jestem w zwiazku z Ivorianinem czyli z Wybrzeza Kosci Sloniowej i musze przyznac ze poczatki byly ciezkie bo my Polki mamy twarde charaktery a oni np.tez.
Czasem jest ciezko bo to co dla nas Polakow jest normalne w jego kulturze to "najwieksza wpadka" albo i "obraza".Dlategotez bylam ciekawa czy spotkam tutaj dziewczyny ktore maja podobne przezycia i spostrzezenia.Ale widze ze bardziej poruszyl sie temat czy murzyn urodzony w Polsce to Polak.I tu moge odpowiedziec ze duchowo,kulturowo Nie ale to mi NIE PRZESZKADZA.Wiem tylko,ze tak nie jest bo ich kultura zostaje tak samo jak my polacy dorastamy za granica ale w naszych Polskich rodzinach..my takze utrzymujemy wlasne narodowe tradycje.Pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Dla sprostowania to nie oto chodzi w tym watku..I niechodzi o kolor skory bo sama zyje z afrykaninem juz 5 lat mieszkamy razem i pracujemy ,raz w roku latamy do Afryki.Chodzi mi o roznice kulturowe i docieranie sie takiego zwiazku. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cos mi sie wydaje,ze w nieodpowiednim miejscu zalozylam te watek...:-( chyba byloby lepiej na Emigrantkach..Dobra dziewczyny milego dzionka wam zycze
|
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
Zakorzenienie
|
olaboga... takich wątków jest pełno...
poszukaj dziewczyno zanim założysz kolejny nie potrzebny wątek bo tylko zaśmiecasz forum
31.08.2006 Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-03-26 o 16:26 |
||
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
zapraszamy na forum kulturowe www.culturalcolors.com Forum jest dla wszystkich tych, ktorych fascynuja inne kultury, inne kraje, inne narodowosci. Mozna tez powymieniac sie spostrzezeniami dotyczacymi zycia w zwiazku mieszanym i poplotkowac na luzie. Gwarantujemy swietna atmosfere i wiele ciekawych watkow! ![]() Pozdrawiamy! Forumowa zaloga
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

?