|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Polka z Murzynem lub innym obcokrajowcem
Czesc Dziewczyny,watek ten poswiecam na wszystkie wasze spostrzezenia w zwiazkach mieszanych,mieszanych kulturach i tradycjach.Napiszcie jak dajecie rade albo co o tym myslicie. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polka z Murzynem lub innym obcokrajowcem
czy jak to określiłaś Murzyn musi być obcokrajowcem? bo temat brzmi Polka z Murzynem lub innym obcokrajowcem, czy to jest nie wiem eee jakaś narodowość może ja o czyś nie wiem ?:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
chyba juz jeste taki watek.
![]() |
#4 | |
Przyczajenie
|
Hej chodzilo mi o zwiazki mieszane a w szczegolnosc zwiazki z czarnoskorymi.
Wiadomo ze wychowujemy sie w innych kulturach i szukam dziewczyn,ktore sa w takich zwiazkach zeby poprostu pogadac na temat tych roznic i jak kazdy sobie radzi w takim zwiazku.Tak wiem ze byl juz taki watek ale juz dawno nie ruszony wiec chcialam wiedziec czy moze ktos nowy jest i chce pogadac.Aha nie niejestem rasistka i sama jestem w mieszanym zwiazku . ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
Murzyn to afrykanin a afrykanin to nie Polak czy nie? takze dla polki jest to obcokrajowiec. Moze sie zle wyrazilam to sorki,mieszkam za granica i nie pisze czesto po polsku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
wyszukiwarka
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
.
|
ja bylam z murzynem, ktory urodzil sie w polsce... wiec nie uwazam go za obcokrajowca z powodu koloru skory...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Przyczajenie
|
Dziewczyny mi nie chodzi czy on jest Polakiem czy nie,zalozylam ten watek bo chcialam poplotkowac z dziewczynami ktore tak jak ja sa w mieszanych zwiazkach.Chcialam wiedziec jak jest w ich zyciu mieszana kultura,tradycje.Nie zawsze jest latwo wiem to po sobie ale jakos dajemy rade.Ja jestem w zwiazku z Ivorianinem czyli z Wybrzeza Kosci Sloniowej i musze przyznac ze poczatki byly ciezkie bo my Polki mamy twarde charaktery a oni np.tez.
![]() Wiem tylko,ze tak nie jest bo ich kultura zostaje tak samo jak my polacy dorastamy za granica ale w naszych Polskich rodzinach..my takze utrzymujemy wlasne narodowe tradycje.Pozdrawiam ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
Dla sprostowania to nie oto chodzi w tym watku..I niechodzi o kolor skory bo sama zyje z afrykaninem juz 5 lat mieszkamy razem i pracujemy ,raz w roku latamy do Afryki.Chodzi mi o roznice kulturowe i docieranie sie takiego zwiazku. ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cos mi sie wydaje,ze w nieodpowiednim miejscu zalozylam te watek...:-( chyba byloby lepiej na Emigrantkach..Dobra dziewczyny milego dzionka wam zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Zakorzenienie
|
olaboga... takich wątków jest pełno...
poszukaj dziewczyno zanim założysz kolejny nie potrzebny wątek bo tylko zaśmiecasz forum
31.08.2006 ![]() Góra 23.04.2012 Dół 16.07.2012 24.03.2014 koniec ![]() odwyk Edytowane przez Asiaa90 Czas edycji: 2011-03-26 o 15:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Hej,
zapraszamy na forum kulturowe www.culturalcolors.com Forum jest dla wszystkich tych, ktorych fascynuja inne kultury, inne kraje, inne narodowosci. Mozna tez powymieniac sie spostrzezeniami dotyczacymi zycia w zwiazku mieszanym i poplotkowac na luzie. Gwarantujemy swietna atmosfere i wiele ciekawych watkow! ![]() Pozdrawiamy! Forumowa zaloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.