|
|||||||
| Notka |
|
| Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Woda Z Dodatkiem Pu-er
Widziałam Dzisiaj W Tv Reklamę Takiej Wody. Czy Ktoś Wie Czy Ona Cośdaje I Czy Jest Na Pewno Zdrowa???
|
|
|
|
|
#2 |
|
Killing me softly
|
Dot.: Woda Z Dodatkiem Pu-er
Widziałam reklamę, ale za nic nie pamiętam, jakiej firmy była ta woda. Popytam w sklepie i pewnie kupię z ciekawości- bo nałogowo piję czerwoną herbatę
. Czy coś daje- bardzo wątpię, to chwyt marketingowy. Żeby schudnąć, trzeba pić dużo pu-erh, a w wodzie są jej niewielkie ilości. Jeśli schudniesz, to dlatego, że będziesz piła dużo wody, a nie dlatego, że jest tam dodana pu-erh , tak na zdrowy rozum
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja Też Sporo Piję Czerwonki I Właśnie Dlatego Założyłam Ten Wątek, To Raczej Jakiś Wkręt......
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! Ja tez widzialam juz parę razy tą reklamę: to jest woda PU-erh firmy Bio active. niestety jeszcze nie wypróbowalam, ale na pewno jak gdzies ja wyhaczę, to kupie. ciekawa jestem czy ma jakis inny smak i czy naprawde dziala!!
Pozdrawiam papa
|
|
#5 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
I jak, wypróbowałyście już tę wodę?
Bom ja też ciekawa )
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
od tygodnia chodze po sklepach w poszukiwaniu tej wody i nigdzie jak do tej pory nie ma
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie widziałam nawet reklamy,ale chętnie bym kupiła tę wodę.Jak będziecie cos więcej wiedzieć,piszcie.A ja też jej poszukam.Możecie opisac jak wygląda butelka?
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Ja chciałam pic czesto czerwona herbatke,ale ta PU-erH BIO-aktiva jak dla mnie jest bardzo niedobra w smaku
Moze dziewczynki zaproponujecie mi jakąs inna?Bardzo bym prosiła |
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Polecam firmy Bio-Active granulowaną Pu-Erh z jabłkiem i cynamonem, słodziutka, mniammm i nie czuć tak tego błotnego zapachu.
Edytowane przez sonja1 Czas edycji: 2005-06-26 o 10:39 |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
do tego smaku i zapachu można się przyzwyczaić, a wręcz od niego uzależnić
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
http://bio-active.pl/sklep.php/k1-Herbaty-czerwone.html
|
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Tak, to ta szósta od góry, Pu-Erh granulowana, niestety opakowanie słabo widać ale w opisie jest ten cynamon. Piłam też kiedyś Pu-Erh + słodkie zioło, też niezła ale ta z cynamonem lepsza. Tylko nie wiem czy granulowana herbatka ma takie samo działanie jak liściasta, bo może być ciut gorszej jakości.
|
|
|
|
|
#13 |
|
Killing me softly
|
Mi za to ta z jabłkiem i cynamonem nie smakuje
Jestem uzależniona od czerwonej herbaty, niestety. W sklepach z herbatą i kawą można kupić inne ciekawe warianty, z tego co pamiętam była z jaśminem, z pomarańczą... musiałabym się tam przejść i wypytać o inne.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
napilabym sie takiej z jablkiem i cynamonem
pije teraz earl grey i naprawde mi smakuje, choc juz troche sie znudzila. trudno powiedziec czy pomaga na schudniecie - schudlam 3 kg ostatnio, ale to byl zmasowany atak na tluszcz : cwiczenia, dieta, masaz+ mazidlo dla piekna skory i herbatka [ w takiej mniej weicej kolejnosci ]pozdrawiam ! |
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.bio-active.pl/index.pl?dir=news ta woda jest tutaj, na stronie bio activ
|
|
|
|
|
#16 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja piłam tę pu-erh z jabłkiem i cynamonem i mi smakowała.Teraz mam taka cytrynową.Też dobra,chodz to już błotko...Ale sie juz przyzwyczaiłam do smaku czerwonej.Poszukam tej wody z pu-erh,może akurat ją znajdę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

. Czy coś daje- bardzo wątpię, to chwyt marketingowy. Żeby schudnąć, trzeba pić dużo pu-erh, a w wodzie są jej niewielkie ilości. Jeśli schudniesz, to dlatego, że będziesz piła dużo wody, a nie dlatego, że jest tam dodana pu-erh , tak na zdrowy rozum