|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Uni Wrocław czy UAM Poznań
dziewczyny, znacie kogoś kto studiuje (lub studiował) administrację na Uniwersytecie Adama Mickiewicza w Poznaniu lub na Uniwersytecie Wrocławskim? Chodzi mi o uzupełniające magisterskie.
Waham sie pomiędzy tymi dwoma uczelniami (narazie z przewagą na UAM) Potrzebuje kogoś, kto by mnie jeszcze bardziej uświadomił w moim przekonaniu... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uni Wrocław czy UAM Poznań
Wybierz Uam, mam znajomych studiujących na różnych kierunkach na obu uniwerkach i ich opinie są zawsze na plus, jeśli chodzi o UAM. Włącz PW
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
UAM jest znany i ceniony dlatego knadydatom wymyśla takie progi,że aż szkoda gadać
![]() Jak możesz to składaj na oba Uniwerki Wiem,że UAM jest znany,ale czasami nie mam już nerwów do ludzi tam pracujących
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
no własnie, ja mam podobny problem.Chodzi mi o uzupełniajace studia pedagogiczne-wacham się pomiędzy Uniwersytetem Opolskim i Wrocławskim....
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rok temu składanie tam dokumentów wygladało jak dzień Sądu Ostatecznego- w tym roku, dzięki Bogu, wpadi wreszcie na to, że można sobie ułatwić życie za pomocą komputerowej rejestracji.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
rzastin studiujesz we wrocku?na opolski jest rozmowa kwalifikacyjna, na wrocławski -decyduje średnia studiów -ja mam 4,75 i zastanawiam sie czy to na ZAOCZNE wystarczy.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wiem,że to jest to miasto.Niby bliżej mam do Zielonej,ale bez obrazy ja nie wiem jak tam ludzie mogą żyć,nie przepadam za tym miastem,za mentalnością ludzi.Co do Wrocka,trochę za daleko
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
hej, chyba właczyłam PW.
Samo dostanie się chyba nie będzie dużym problemem, gdyz nie ma egzaminów, tylko kolejność zgłoszeń. Na dzienne sa egzaminy, a ja chce złożyć na zaoczne. Jak dzwoniłam do P-nia, kazali mi od razu zapłacic za semestr + opata rekrutacyjna i własciwie byłabym juz na 100% przyjęta. Nie wiecie jak tam to wszystko sie odbywa, jak wykładowcy, zaliczenia, czy mocno koszą... No i praca magisterska...:/ |
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
a teraz? pozaznaczałam chyba wszystko
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale o to mi chodzi,że pewne cechy,nawyki,zachowania ludzi z lubuskiego nie odpowiadają mi wielkopolance
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
rzastin dziękuje
składam jednak na UAM |
|
|
|
|
#14 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spędziłam tam 5 świetnych lat i wspominam to miasto baaardzo pozytywnie. A co do mentalności, to generalizujesz- pewnie nadziałaś na jakiegos idiote i masz złe doświadczenia. Moi znajomi z Zielonej powyjeżdżali do duzych miast i bardzo tęsknia za swoim.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.

Rok temu składanie tam dokumentów wygladało jak dzień Sądu Ostatecznego- w tym roku, dzięki Bogu, wpadi wreszcie na to, że można sobie ułatwić życie za pomocą komputerowej rejestracji.
i wiem,że to jest to miasto.Niby bliżej mam do Zielonej,ale bez obrazy ja nie wiem jak tam ludzie mogą żyć,nie przepadam za tym miastem,za mentalnością ludzi.Co do Wrocka,trochę za daleko