|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
puder matująco-kryjący Paese, Revlon, rozswietlacze i wiele innych :) PAŹDZIERNIK
witam!
![]() mam do wymiany kilka rzeczy, których już nie używam i, których chciałabym się pozbyc, ponieważ tylko zajmują mi miejsce w mojej kosmetyczce ![]() a więc tak. 1. Specjalistyczny podkład pielęgnujący MATUJĄCY do cery mieszanej i tłustej, kolor NATURALNY (jest on w takim trochę jakby musie), jest go około 50 % i jest bardzo wystarczający 2. REVLON Colorstay, kolor NUDE 200, jest go jeszcze około tez 50 % 3. Rozświetlacz do oczu i twarzy Euphoria, niestety, ale mi się pokruszył.. ale prawie w ogóle nie używany 4. pomada Kiss & GO! Astor, kolor nie pisze, ale jak go się naniesie na usta, to dodaje takiego lekkiego blasku i lekko różowaty/czerwoniasty kolor 5. Pomadka Inglot, kolor taki 'różowy nude' 264, jest go około 90 %, a mam go już naprawdę bardzo długo ![]() 6. Cienie do powiek poczwórne, AVON, kolory mocha latte no, i myślę, że narazie tyle wystarczy ![]() UWAGA, poszukuję: - podkłady matująco-kryjące, typu Revlon itp kolor tak troszeczkę jaśniejszy od NUDE, ale tylko trochę jaśniejszy - kremy matujące. mam cerę mieszaną i wrażliwą. - tusze do rzęs, np. Loreal |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: puder matująco-kryjący Paese, Revlon, rozswietlacze i wiele innych :) ! zaprasz
coś u mnie za:
1. Specjalistyczny podkład pielęgnujący MATUJĄCY do cery mieszanej i tłustej, kolor NATURALNY (jest on w takim trochę jakby musie), jest go około 50 % i jest bardzo wystarczający 2. REVLON Colorstay, kolor NUDE 200, jest go jeszcze około tez 50 % 5. Pomadka Inglot, kolor taki 'różowy nude' 264, jest go około 90 % ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 95 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: puder matująco-kryjący Paese, Revlon, rozswietlacze i wiele innych :) ! zaprasz
Może coś u mnie za:
1. Specjalistyczny podkład pielęgnujący MATUJĄCY do cery mieszanej i tłustej, kolor NATURALNY (jest on w takim trochę jakby musie), jest go około 50 % i jest bardzo wystarczający 2. REVLON Colorstay, kolor NUDE 200, jest go jeszcze około tez 50 % ??
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
cos za Cienie do powiek poczwórne, AVON, kolory mocha latte ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za:
1. Specjalistyczny podkład pielęgnujący MATUJĄCY do cery mieszanej i tłustej, kolor NATURALNY (jest on w takim trochę jakby musie), jest go około 50 % i jest bardzo wystarczający 2. REVLON Colorstay, kolor NUDE 200, jest go jeszcze około tez 50 % ?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: puder matująco-kryjący Paese, Revlon, rozswietlacze i wiele innych :) PAŹDZIERN
cos u mnie za:
1. Specjalistyczny podkład pielęgnujący MATUJĄCY do cery mieszanej i tłustej, kolor NATURALNY (jest on w takim trochę jakby musie), jest go około 50 % i jest bardzo wystarczający 2. REVLON Colorstay, kolor NUDE 200, jest go jeszcze około tez 50 % poczworne cienie AVON odp u mnie
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dot.: puder matująco-kryjący Paese, Revlon, rozswietlacze i wiele innych :) PAŹDZIERN
Może znajdziesz coś u mnie za cienie Avonu
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.