|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Diabolique, Max Mara, Dianthus, Marc'o Polo
Dokładki i zmiany/ nowy wątek aktualny
![]() 1. Dianthus, ETRO, 9/10 ml 2. Max mara, Max mara, edp 45/70 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...dp.html&next=1 3. Hanae Mori, Magical Moon, edt, 90/100 ml - nieaktualne 4. Marc'o Polo woman, EDt 30 ml, nowe, odfoliowane, raz psiknięte https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...woman-edt.html 5. Puma i'm going, edt 35/75 ml 6. Jose Eisenberg Diabolique 15/30 ml EDP *Próbki: Perfumes de Gres Cabaret, Parfum d'Empire - Aziyade, Rochas LUI, Padparadscha Satellite, Chopard - Casmir *Woda termalna (płyn micelarny) Avene Thermale - 150/400 ml My wishes: * Lalique, Pearls * Lalique, Equus * CK Euphoria EDP i EDT, Euphoria Blossom * Durbano, Black Tourmaline -->każda ilość! * CdG Avinion, Kyoto, Jaislaimer Proszę drogie Panie uwzględnić, że: - raczej nie robię odlewek - nie wymieniam podrób ani przeterminowanych kosmetyków - preferuję zapach za zapach - wysyłam oczywiście pierwsza jeśli mam mniej przekupek - chętnie przyjmę konkretne propozycje Edytowane przez Rosa Porta Czas edycji: 2011-10-25 o 17:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Max Mara, Hanae Mori, Dianthus, Marc'o Polo
cos za wode termalna?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hehe, nie szkodzi, ja bym go chętnie oddała, bo najprościej mówiąc, nie odbierz tego osobiście, Angel śmierdzi dla mnie niemiłosiernie
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- o widzisz, za zagorska to już chętnie ![]() ![]() ja mam też malutką odlewkę Jaislaimer jakbyś chciała, a za całego Zagorska to Ci oddam duszę ![]()
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
ta paletka jest firmy emma cosmetisc czyli jakaś taka zwyczajna. nie ma aplikatora i przeleżały trochę w kosmetyczce ale są ok według mnie. pudełeczko jest uszkodzone bo przy otwieraniu odpada górne wieczko, ale nie przeszkadza to w użytkowaniu, więc jeśli zdecydowałabyś się na wymiane to zabezpieczyłabym je tak, że nic by się nie stało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za max mare?
Odpisz proszę u mnie, nawet gdy nic nie znajdziesz. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Jesli chodzi o Versense i stary wątek, to sporo zapachów wylądowało na aukcji, wiec chwilowo wątek jest nieaktualny, bo nie wiem co mi zostanie, a co sie sprzeda.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Max mara, Max mara, edp 45/70 ml
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.ph...kt=8304&next =1 może oddasz za błyszczyk ysl? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Diabolique, Max Mara, Dianthus, Marc'o Polo
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:42.