|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Inglot. Czy to prawda?
Dowiedziałam sie właśnie , ze wszystkie produkty Ingolta będą niebawem sprzedawane tylko w sklepach firmowych tejze firmy.
Szkoda, bo u mnie w mieście jest tylko jeden taki sklep, do ktorego mam spory kawałek. Wiecie cos na ten temat, czy to tylko plotka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot. Czy to prawda?
Ja jeszcze o tym nie słyszałam, ale to bardzo możliwe, bo w tych wszystkich sklepikach produkty Inglota są dużo tańsze niż na stoiskach czy sklepach firmowych. Jeśli ktoś ma wybór to wiadomo, że pójdzie tam gdzie jest taniej, a Inglot na tym traci
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Tez zauwazyla roznice w cenach, ale jesli juz tak bardzo chca sprzedawac tylko w swoich sklepach, to niechze otworza ich wiecej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
W Bytomiu jest przy ul. Gliwickiej.
Jeden jedyny w tym miescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm hmmmm inglocik wyczuł koniunkture...a wcale taki super nie jest, a jesli podnisa ceny to proporcja ceny do jakości taka kolorowa juz nie bedzie...chyab ze polepsza jakosc kosmetykow to mozna bedzie na to przystac...
a tak swoja droga jakie sa wasze opinie na temat tych kosmetykow? moim zdaniem cienie sa znośne i podoba mi sie wybor ale np kredki i tusze TRAGEDIA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ja uzywalam do tej pory tylko cieni i lakierow do paznokci, w zasadzie tylko te produkty z tej firmy mnie interesuja.
Uwazam , ze sa dobrej jakosci, cena zadowalajaca. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze słysze...A szkoda, co prawda w Poznaniu jest dużo stoisk firmowych Inglota i jak na razie 1 sklep, ale różnice w cenie są zauważalne, zawsze wolałam w lokalnej drogerii kupić sobie ich cienie niż u nich na stoisku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to ja juz chyba sie zalame :P bede musiala jezdzic po cienie 70 km od mojego miasta!! chociaz moze od pazdziernika bede tam mieszkac i mam nadzieje ze stoiska nie zlikwiduja w galerii echo :P bo chyba bym sie pochlastała
![]() poczekajmy..... ![]() kizia_mizia szczerze? nie moge sie wypowiedziec o niczym innych niz o cieniach... bo inncyh rzeczy nie uzywalam no tylko blyszczyka :P ale cienie jak dla mnie sa dobre... kolorystyka fantastyczna a teraz po ulepszeniu forumuly jeszcze lepsze sa ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Zakopanego i tam na Krupówkach jest skep firmowy Inglota
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
firmowe stoisko jest jeszcze w Chorzowie w Carrefourze na AKS-ie ![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=aferka]A gdzie na Śląsku jest sklep firmowy Inglota?[/QUOTE
W Chorzowie w Carefourze, w Katowicach w Carefourze (nie wiem czy aktualne)zdaje sie, że w Zabrzu w Geancie - w ogóle zdaje sie, że coraz więcej ich widzę w marketach tylko nie kojarzę wszystkich- może stąd ta plotka... Jakiś market dalej za Carafourem w Sosnowcu chyba też ma Inglota . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Kurcze, nie... Od zawsze używam cieni do powiek tej firmy, są the best... Powariowali?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Stoisk firmowych chyba nie zamierzaja zlikwidowac, tylko sprzedaz swoich produktow w "przypadkowych" drogeriach.
O to mi chodziło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
No tak, ale teraz bedzie trudniej z kupowaniem ich produktów - ja zawsze kupowałam je w drogeriach, u mnie chyba nie ma ich firmowego sklepu, buu
![]() ![]()
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale dziwi mnie takie podejscie, przecież im więcej drogerii oferuje produkty danej firmy tym lepiej, nie? Podejrzewam, że wiele osób przerzuci się na inne produkty nie mając Inglota pod ręką. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie ten pomysl podoba. U mnie w przypadkowych drogeriach nie ma nowosci inglota, wszystkie produkty sa stare i ciut drozsze i nikt ihc tam nie kupuje, bo po co jak w kazdym markecie sa firmowe stoiska ze swiezutkimi wyrobami?? ja jestem za, bo jak szafy inglota wyjada ze drogerii ot moze wreszcie bedzie sie mozna po nich normalnie poruszac nie stracajac wszystkiego po drodze
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
fatalnie w mojej osiedlowej drogerii Inglota można kupić nawet 30% taniej niż na stoiskach firmowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
nie przepadam za Inglotem,więc płakać nie będę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
a ja będę płakać za błyszczykami sprint
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
http://inglot.pl/index.php?option=co...&id=2&Itemid=2
lista sklepow ![]() Ja mam kolo siebie wielki firmowy sklep i bardzo go lubie - sa wszytskie kolory, mozna malowac paznokcie etc, a w tych sklepikach zawsze kosmetyki sa poupychane i nic nie widac.Poza tym nie spotkalam sie jeszcze z tym zeby byly tansze w drogeriach - jesli juz to drozsze ![]() Lubie cienie, blyszczyki i lakiery.
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Ja z Inglota też tylko cieni używam i jednego kolorku lakieru do paznokci.
U mnie nie ma stoiska firmowego Inglota, więc nie będę po cienie jeździć 50km. Z resztą, zwykle, jak szukam jakiegoś cienia, to mam już "umyślany" mniej więcej kolorek (pod kątem jakiegoś ciucha czy makijażu) i w normalnej drogerii proszę ekspedientkę o wyszukanie cieni w kolorze np. marchewki - i wybieram spośród różnych firm taki odcień, jaki jest najbliższy temu "umyślanemu". Jeśli teraz wśród nich nie znajdzie się Inglot, to wybiorę z tych które będą na miejscu. Podobnie jak AgaBJ płakać po Ingocie nie będę - jest przecież tyle firm kosmetycznych do wypróbowania - no i większość z nich co jakiś czas podrzuca nową kolorówkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Stoisko firmowe Inglota znajduje się również w centrum handlowym AKS w Chorzowie. Spojrzałam przelotnie - ale chyba jest nieźle zaopatrzone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio się bardzo zdziwiłam. Kupiłam cień Inglota z nowej serii "profesjonalny" czy jakoś tak. I jego jakośc mnie zachwyciła
![]() lakiery też są bardzo dobre i kredeczki też. Wogóle lubię Inglota. W Krakowie jest dużo sklepów firmowych, ale ceny są faktycznie wcale nie takie niskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:51.