|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
depilacja twarzy woskiem
Witam. Wybieram się do kosmetyczki na depilacje twarzy woskiem. Pisząc o depilacji twarzy mam na myśli okolice policzków i brody. Niestety padłam ofiara problemów hormonalnych toteż w tych miejscach mam dłuższe włoski. Może nie są jakieś szczególnie ciemne, ale jednak je widać. Chciałabym się dowiedzieć po jakim czasie odrastają i czy są one ciemniejsze? Oraz ile takie coś mniej więcej kosztuje? I czy może są jakieś tabletki na to żeby najbardziej jak to możliwe spowolnić ich odrastanie?
Z góry przepraszam jeśli już jest taki wątek oraz naprawdę bardzo prosze o pomoc, bo dręczy mnie to już od jakiegoś czasu. Edytowane przez Pati155 Czas edycji: 2011-09-04 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: depilacja twarzy woskiem
Cytat:
![]() Powodzenia ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
proponuje bys zdecydowala sie na wosk lycon
![]() to naturalny wosk wiec nie ryzykujesz poparzenia twarzy (jesli trafisz na niedoswiadczona kosmetyczke) ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
mam kilka klientek z takim problemem, wzrost wlosa to sprawa indywidualna, u jednej klientki tak szybko rosna ze depilacje robimy co 10 dni, inne klientki przychodza co ok 4 tygodnie.
koszt ok 30zl (broda,policzki i wasik jak klientka wyraza ochote to rowniez w cenie brewki) jesli udasz sie do dobrej kosmetyczki to doradzi ci ![]() niestety zadnych tabletek na spowolnienie raczej nie ma, ja o takich nie slyszalam ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
bylam na takim zabiegu u kosmetyczki, mialam nawet do depilacji wiele innych miejsc,wiec kosmetyczka po 2/3 wizycie robila mi juz buzke za darmo. zawsze smarowala mi pozniej te miejsca pewnym kremem, na spowolnienei odrastania i polecila mi do kupna jeden.. jednak bylo to dawno i nazwy nie pamietam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi dziewczyny. Bardzo mi pomogłyście i niedługo pewnie udam się do kosmetyczki. Dzięki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Jasne, dam znać, ale to dopiero za jakiś czas pójdę, bo na razie walczę z trądzikiem po tabletkach hormonalnych, więc nie mogę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Ja też walczę z trądzikiem i czekam na tabletki hormonalne, mam nadzieję, że mi pomogą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:11.