|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Wszystko o farbowaniu henną cz. II
Witam
![]() Założyłam II część o farbowaniu włosów henną, ale nie tylko. Opisujcie swoje doświadczenia również po indygo, basmie amli, ale i również innych ziołowych odżywkach ![]() Zapraszam do subskrybowania ![]() Przy okazji zadam pytanie: Ma Ktoś może jakieś porównanie henny, amli itp z mazidel.pl i innych producentów? Chcę zamówić właśnie te z mazideł, ale nie jestem do końca pewna. Farbowanie zwykłymi farbami mi nie służy (pewnie jak każdemu) ale dotąd, jak farbowałam chemią, to każda farba, której użyłam spłukiwała się jak szamponetka (Londa, Syoss) Po prostu takie słabe farby czy coś nie tak z moimi włosami? Myślicie, ze podobnie , tzn tak samo szybko będzie schodzić henna?
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o farbowaniu henną cz. II
Cytat:
Kobitko my juz dyskutujemy w II czesci o farbowaniu wlosow henna ![]() Zapraszamy do kontynuacji: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=536867 Poczytaj troszke starsze posty, a zapewne uzyskasz odpowiedz na nurtujace Cie pytania ![]() Ja od siebie moge Ci jedynie powiedziec, ze gdy poczatkowo farbowania hennä po 2 tygodniach schodzila mi polowa koloru, teraz juz po 6 miesiäcach comiesiecznego farbowania kolor trzyma sie nawet do 2 miesiecy. Nadal sa blyszczace, pieknie odzywione, grubsze- a musze zaznaczyc, ze myje wlosy codziennie! Osobiscie wyprobowalam kilka producentow i jak narazie najlepsza jest jak dla mnie Khadi... z Amla i Jantropha. Chociaz musze przyznac, ze cos maja problemy z grudkami w proszku ![]() ![]() Przyjdz do nas na watek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:44.