|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co polecacie?
Witajcie,
Chiałabym zasięgnąć porady. Otóż niestety tolerancja mojego organizmu na jedzienie wszystkiego o każdej porze sie skonczyła i po 10 latach utrzymywania stałej wagi zaczełam tyc;/ wszystko oczywiście w tyłek..do tego stoonia ze spodnie mi pękły ![]() Ogólnie jestem szczupła i odpowiada mi obecny wygląd(wczesniej byłam b.chuda) ale boje się ze przytyje bardziej. Poszukuje cwiczen na utrzymanie wagi ciała. Ponadto brzuch zaczyna mi wywalac, wiec na nim tez się musze skupic. No i celulit zaczyna wychodzic... wrr.., Kupiła twister, ale raczej na te trzy elementy chyba nie działa. Co polecice w takim razie? Jeszcze podsumuję: - utrzymanie sylwetki - mięśnie brzucha - celulit myślałam nad skakanką, ale boje się ze zejde sporo kg. dzięki z góry za odpowiedz pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Co polecacie?
Miałam podobny problem
![]() ![]() Przede wszystkim polecam Ci aeroby. Biegi, pływanie, orbitrek, bądź rowerek. Co do skakanki nie byłabym przekonana. W moim przypadku po kilku dniach zauważyłam zwiększenie obwodu łydek, mimo że zawsze po ćwiczeniach rozciągałam się. Ale może to tylko mój przypadek, możliwe że źle coś robiłam ![]() Z mojej strony, polecam Ci callanectis. To godzinny zestaw ćwiczeń, który utrzymuje piękną sylwetkę. Jestem dopiero po 8h ćwiczeń, a już zauważyłam w swojej sylwetce zmiany. Nie są to łatwe ćwiczenia, ale dosyć przyjemne. ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o brzuszek - twister dla niektórych jest dobrym sprzętem. Ja miałam wielokrotne podejścia do słynnego A6W, ale po kilku dniach monotonia tych ćwiczeń sprawiała, że dłużej niż do 21 dnia nigdy nie wytrwałam ![]() ![]() ![]() A co do cellulitu... Największy wróg pięknych nóżek ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że Ci pomogłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Co polecacie?
30 day shred
ripped in 30 no more troubles zone banish fat boost metabolism Wszystkie z Jillian Michaels do sciągnięcia z sieci. Spalają tkankę tłuszczową, wzmacniają WSZYSTKIE partie mięśni, ujędrniają ciało(a co za tym idzie zmiejszają cellulit), poprawiają formę. Osobiście ćwiczę pierwsze 2 zestawy, i jestem bardzo zadowolona. Zapraszam na forum:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=336613&page=64 odpowiedź na wszystko ![]()
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." Edytowane przez Negra1987 Czas edycji: 2011-09-12 o 19:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.