|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Farba dla długich wlosow
Hej dziewczyny. Mam pytanie
![]() ![]() nie piszcie mi o Castingu bo tak mi włosy po nim wypadały nigdy więcej ! Używam perfect mousse i jest to dobra farba a raczej szampon ale wytrzymuje tylko 2 tygodnie na moich włoskach ![]() piszcie o swoich doswiadczeniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Farba dla długich wlosow
loreal preference starcza na długie, ale jak tam z amoniakiem to nie wiem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
raczej na kazdej farbie jest napisane ze na dludie wlosy trzeba 2 bo tak to musieli by produkowac farba do krotkich i farba do dlugich... poprostu musisz kupic 2 albo 3 zalezy jak dlugie i geste masz wlosy
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=349104 tutaj masz farbe bez amoniaku... muszisz szukac w watkach napewno byly poruszane te tematy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja zawsze kupuje dwie i nie widzę w tym żadnego problemu
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Sama mam długie i gęste włosy, więc muszę kupować trzy opakowania. Pewnie gdybym się uparła, to jakoś poradziłabym sobie z dwoma, ale wolę, by zostało mi trochę farby, niż żeby jej zabrakło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.