|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Zmiana fryzury?
Zastanawiam sie nad zmiana fryzury, gdyz obecna mam dosc dlugo. Moglabym powiedziec ze jest "nudna", chociaz wszyscy mowia zebym nic nie zmieniala, bo jest dobrze.
Polecilibyscie mi jakas zmiane? Co zmienic/zostawic? Moje zdj.: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...4_257177_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7331344_n.jpg http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3901932_n.jpg |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zmiana fryzury?
Masz piękne włosy... Tutaj też wiele osób Ci powie, żebyś nic z nimi nie robiła
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
piękne włosy, nie niszcz ich
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Na drugim zdjęciu masz piękne ta jasne refleksy
Ja bym nic nie zmieniala. Też zapuszczam włosy na długie znowu
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyny a ja mam pytanko, szukam już w wielu wątkach... co powinnam zrobić... swoje naturalne włosy mam koloru ciemnego blondu, wcześniej około pół roku temu robiłam pasemka... teraz mam 6 cm odrost i nie wiem co mam robić...
zdjęcie nr 2 jest najbardziej aktualne... Pomocy!!!
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Masz śliczne włosy! Zazdroszcze ;ddd Heh no nie wiem, ale jeśli chcesz coś zmienić to możesz je skrócić np.do ramion albo za i wycieniować na końcach...taka fryzurka modna jest teraz...a poza tym wydaje mi się,że ładnie by ci było
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję
Nie chcę ich chyba skracać, co jakiś czas podcinam końcówki, a cieniowanie mi nie służy bo włosy wywijają się każdy w inną stronę, a ja jestem zwolenniczką prostych, mimo to teraz staram się unikać prostownicy jak ognia bo strasznie niszczy włosy... Myślałam raczej coś nad zmianą koloru, ale teraz dziewczyny z forum na innym wątku wybiły mi ten pomysł z głowy Dziękuję za pomoc
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:49.

piękne włosy, nie niszcz ich 
zdjęcie nr 2 jest najbardziej aktualne... Pomocy!!!