|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Operacja - ustalenie terminu u Pana Doktora
Witam,
wstepnie juz zadawalam panu pytania w poprzednich postach...teraz zamierzam zaczac dzialac. wiec sytuacja wyglada nastepujaco, chwilowo przebywam w stanach, przyjezdzam na okres 2.5 miesiaca do polski - od lipca do polowy wrzesnia. chcialabym miesiac poswiecic na zrobienie operacji nosa. mam problem z krzywa przegroda i krzywym nosem. jesli to mozliwe chcialabym polaczyc oba te zabiegi - zaczac w koncu normalnie oddychac i miec w koncu prosty nochal. wiem ze Pan specjalizuje sie w prostowaniu nosow - co podobno nie jest wcale tak czesto spotykane. chcialbym zeby wyprostowanie przegrody bylo fachowo wykonane...i tu polecono mi Pana. zaznaczam ze szczepionki na zoltaczke typu B juz mam za soba. ostatnia tura czeka mnie za 2 lata... badania potrzebne do zabiegu moge zrobic od razu po przyjezdzie. pochodze z krakowa wiec pewnie zglosilabym sie od razu na konsultacje z ewentualna operacje- jesli to oczywiscie mozliwe . teraz najwazniejsze pytania. czy dlugo musialabym czekac na termin, czy moge po operacji wsiasc do samolotu - powiedzmy po 3 tyg, ile taki zabieg by kosztowal - ksztaltu nosa prawdopodobnie nie zmienialibysmy, nie jest zly , co musze zrobic przed przyjazddem do pana...z gory dziekuje za opowiedz i mam nadzieje do zobaczenia juz niedlugo.magda ps. przepraszam ze tak ogolnikowo, ale nie chcialam pisac bardzo duzo.jak ma pan jakiekolwiek pytania...chetnie odpowiem. |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Operacja - ustalenie terminu u Pana Doktora
Witam Panią,
Ze względu na osobisty charakter korespondencji proszę o list na adres info@skupin.pl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.

- co podobno nie jest wcale tak czesto spotykane. chcialbym zeby wyprostowanie przegrody bylo fachowo wykonane...i tu polecono mi Pana. zaznaczam ze szczepionki na zoltaczke typu B juz mam za soba. ostatnia tura czeka mnie za 2 lata... badania potrzebne do zabiegu moge zrobic od razu po przyjezdzie. pochodze z krakowa wiec pewnie zglosilabym sie od razu na konsultacje z ewentualna operacje- jesli to oczywiscie mozliwe