|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Makijaż biżuteryjny...
Mam pytanie...czy któraś z was drogie dziewczyny wykonywała makijaż biżuteryjny?
Mam kilka technicznych wątpliwości... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Makijaż biżuteryjny...
witam
moze uda mi sie pomóc,pytaj ,dziewczyny też pewnie cos wymyślą. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
W zasadzie chodzi o to jakich użyć farb, czy podkładu aby nie spłynął od temperatury ciała i potu...?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej
![]() Przy body paintingu używa się specjalnych farb do ciała. Jest ich spory wybór zarówno w sklepach dla charakteryzatorów jak i w sklepach dla artystów malarzy. Ja malowałam farbami firmy Fardel i są po prostu rewelacyjne. Piękne czyste kolory, doskonała jakość. Ale nie muszą być akurat tej firmy. ![]() Dobrze jest potem taki rysunek, wykonany podkładem, cieniemi czy farbami spryskać fiksatorem. Jest wtedy dużo trwalszy. Gorąco pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Bardzo Ci dziękuję za podpowiedż...wiem, że farby muszą być specjalne ale mam wątpliwośc co do trwałości.
Zwłaszcza malowanych tatuaży w upalny dzień... Rozumiem ,że dajesz podkład pod rysunek? Chociaż trudno to określić to ile godzin może wytrzymać taki makijaż utrwalony fikserem? I ostatnie pytanie ...podkład czy stick? Wybacz nadmiar pytań ale bardzo mi to potrzebne... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jedno pytanie...masz jakiś kontakt do dystrybutora Fardel...?To jakaś bardzo wysoka półka jeślli chodzi o ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Jeśli to nie jest problem
![]() ![]() Nie wiem czy będę szybko miała drugą szansę Cię uchwycić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
witam
wiem ze firma Screenface ma w swojej ofercie farby Fardel spójrz na ich strone www.screenface.com ,jezeli chodzi o ceny to ok 100 zł za dosyc pokażną tubę nie pamietam jaka pojemnośc. mozesz spróbowac dowiedziec sie w sklepie na Pięknej chociaż tam nie miali Fardela w kwietniu jak pytałam. może jakieś inne chociaz Fardel jest naprawde dobry. pozdrawiam i życzę powodzenia. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Anyu
![]() Jak nie muszę, to nie używam podkładu pod farby. Rysunek jest dużo trwalszy. Ale jeśli jest taka konieczność to lepsze są podkłady w płynie bo w sticku często są za tłuste. Z fixerem to myślę , że spokojnie powinien rysunek wytrzymać z 5 godzin. Ale nie dam za to głowy ![]() Ceny farb Ci nie powiem, bo są dostępne zarówno w dużych i małych opakowaniach. Ale wiem, że na pewno je ma sklep Art Screen w Wawie. Adres był wałkowany już kilka razy na forum. ![]() Serdecznie pozdrawiam ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki...zapaliłam się do zrobienia sobie na wakacjach takiego makijażu
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.